FIKASTUND I FÄRJESTADEN


Hej hej,
Vilken härlig dag jag haft idag, Jag har varit ute med en kompis & och fiskat sen lunch. Är helt slut nu, visste inte att man kunde få träningsvärk av att fiska. Men efter sju timmar så är man både trött & matt, men vet ni jag fick två gäddor på turen ( mina första ) !! Och det var massor med fisk / bett under färden. Så nu blir det till att köpa eget fiskespö, det kan jag lova. Helt pepp på det. Men här kommer lite bilder från igår, när jag hämtade Nomi från Möllstorps camping. ( Superfin camping på Öland om du frågar mig, och det säger jag inte bara för att det är min väns camping. )


Vi hade inte käkat frukost än, så vi åkte ner till Färjestadens hamn och fikade på
Fredriks bröd & bakverk.
.

Köpte både smörgåsar och god fika.

Kan varmt rekommendera om ni är i krokarna.

Finaste Nomi, hon ville ha en mamma- & dotterdag innan hon åkte till pappa. Så så fick  det bli.
Vi brunchade, gick på stan, tittade på film och fortsatt med pusslandet. Vi har ett 500 bitars pussel, och nu är det inte många bitar kvar.

Senare på kvällen skjutsade jag henne och Melvin till sin pappa.
Man vänjer sig aldrig vid den här tysta veckan, men jag kommer fylla den med jobb. Det har jag så det räcker och blir över nu, så
denna veckan kommer gå fort.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

HUR HITTADE DU HIT ?

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x