HUR HITTADE DU HIT ?

_59A7789 (1)

Hej och välkomna till min sida ♥
Jag blir lite nyfiken på hur alla hittat hit, men jag kan börja med att presentera mig själv. Gör det då och då under årens gång.
.

Jag heter Jenny & jag är 39 år, jag driver den här matbloggen sedan snart 12 år tillbaka. Och bloggen är idag Skandinaviens största matblogg. Kollade just upp hur många inlägg som finns här på sajten, och det är närmare 6 000 stycken nu. Herreguuud!!
Och förutom mat och bakning så skriver jag massor om våra resor, familjeliv, inredning & annat smått & gott.  Jag lagar all sorters mat- och utan att förespråka olika (tråkiga) dieter. Mitt måtto är att ” äta allt i lagom mängd”. Jag bor i den vackra sommarstaden Kalmar, men kommer från början från solens och vindarnas ö öland. Jag har 4 fina barn: Jacob 21 år, Thelma 19 år , Melvin 15 år och Nomi som snart blir 12 år. Bor i en härlig villa straxt utanför stan som vi trivs så bra i, massa bilder finns på bloggen och fler kommer det bli. Jag får ofta frågan om min utbildning och jag är inte kock, detta är bara mitt stora intresse. Ett intresse som även har kommit att bli mitt arbete. Idag driver jag denna sajten med cirka 255 000 unika besökare, jag har skrivit 4 böcker och precis startat upp min 5:e. Så himla kul!
* * * * * * * *

Skulle vara spännande att veta hur ni har hittat hit?
Både gällande gamla & nya läsare.
Skriv en rad i kommentarsfältet.

0
Prenumerera
Notis om

42 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Malin
3 år sedan

Jag har varit här i flera år och använt dina veckomenyer. Så smidigt och inspirerande. På så sätt har vi fått en varierad kost och något nytt recept varje vecka!! Läser såklart alla inläggen, men det var tack vare veckomenyerna som jag halkade in. 🤩🥰

Ulrika
3 år sedan

Via tips från kompis för flera år sedan.
Har sedan dess följt bloggen, gillar blandningen mat, inredning & resor.
För övrigt den enda bloggen jag följer….

Anneli
3 år sedan

Om jag minns rätt så fanns du på femme innan du blev din egen. Så den vägen, men det är ju hur länge sen, som helst 🙂

Eva
3 år sedan

Hittade dig hos Pernilla Wahlgren tror jag det var och sedan följt dig emellanåt.
Älskar att det är lite blandat med mat, inredning och tips💞

Hur tar man reda på att man är skandinaviens största matblogg? Och 255 000 unika besökare menas det om dagen, i veckan eller i månaden?
Kan inget om detta.

jennysmatblogg
Reply to  Eva
3 år sedan

I bloggvärlden pratar man unika besökare i veckan 🙂

AnnaCarin Westh
3 år sedan

Fick tips om din blogg av en kille för snart fyra år sen. Han gillade dina recept och det gör även jag. Tycker även det är kul att läsa om dina resor och att annat du skriver om

Karin
3 år sedan

Jag hittade den för den ligger högt på mest lästa bloggar
Gillar blandning mat, resor, inredning och familj
Och är också skild och gillar ditt driv och att bygga upp ett fint hem själv och att klara sig själv!
Samt att allt känns äkta!!

Lotta
3 år sedan

Hittade dig under femme-tiden och blev fast. Älskar dina veckomatsedlar!

Monica
3 år sedan

Blev tipsad för flera år sen av en kollega. Har testat många av dina recept och tycker det är kul att få inspiration för både matlagning och bakning. Tipsar andra så ofta jag kan 🙂

Jess
3 år sedan

Har läst din blogg sedan Pernilla Wahlgren-tiden. Får mycket inspiration på din härliga blogg, några av familjens favoriter är dina 🙂

Helena Sunninger
3 år sedan

Hittade dig av en slump för några år sedan när jag letade inspiration till middagar. Alla i familjen gillar maten jag lagar från dina matsedlar och för att inte tala om dina bakverk.

Sofia
3 år sedan

Blev tipsad av en kollega för ett par år sen. Gillar mixen av ämnen i din blogg 😊

Stina
3 år sedan

Sökte på nätet efter ett recept då ditt recept kom upp. Är fast sedan dess. Älskar dina recept, o att det inte är dieter hit o dit. Du känns så ”vanlig” o man känner sig välkommen, blir motiverad o inspirerad. Älskar veckomatsedlarna också. Extra kul är att mina döttrar lagar efter dina recept, så du går hem i alla åldrar. Toppen! Kram o fortsätt vara precis som du är…

Fia
3 år sedan

Hej!
Kommer inte ihåg när var och hur, men jag tror det var att jag googlade efter lasagne för något år sedan, fick napp på din krämiga lasagne som är fantastiskt god och ikväll blir det faktiskt en blandning av två av dina recept på korvstroganoff 🙂

christel
3 år sedan

Såg ett recept för flera år sedan flitig besökare sedan dess tack för en fin blogg med mycket gott Kram

Anna
3 år sedan

Halkade in här när jag satt och letade recept för några år sen! Tycker att du har en härlig blandning av inlägg samt att du har så mycket bra recept på ALLT! 🌸

Gun
3 år sedan

Min dotter tipsade mej. Verkligen en bra blogg. Jag läser den ofta, och använder mycket av dina recept, både mat och bakning. Har också köpt ett par av dina böcker. Lycka till även fortsättningsvis!

Marie
3 år sedan

Hej Jenny,
Jag har varit med från början på Pernilla Wahlgrens blogg. Jag är dålig på att kommentera men jag läser allt 😊

Eva Lena
3 år sedan

Jag hade tänkt göra Wallenbergare men fick inte tag på kalvfärs på affärerna. Så jag googlade efter Wallenbergare gjorda på blandfärs och hamnade hos dig 😊

Tanja
3 år sedan

Googlade recept på någon enkel potatisgratäng och fick upp ditt recept med färskost, efter det har jag gjort många av dina rätter, toppenbra blogg tycker jag.

Lina
3 år sedan

Hej Jenny!
Kommer inte ihåg när jag började följa dig men är några år sedan:)Började med att jag googlade efter nya matrecept och halkade då in på din sida och på den vägen är det.Lagar och bakar mycket av dina recept.
Är även väldigt kul att du skriver om annat.Resa och inredning är två av mina stora intressen.
Tack för en bra och rolig blogg

Sandra
3 år sedan

Jag har nog hängt med sedan 8-10 år tillbaka och jag har nog alltid hängt med mer eller mindre pga att du är dig själv och att det känns så vardagligt. Och blandningen gör att man inte tröttnar. Du är grym på det du gör!

Tove
3 år sedan

Hmmm minns inte tror jag hittade in till dig via någon annan…ja ja gillar dina goa recept och vardagen vi får dela med dig, det enkla. Kram Tove

Britt-Marie
3 år sedan

Ja, det var för några år sedan, letade recept o fann din blogg med allt möjligt. Jag har ”härmat” en hel del av dem, omtyckta recept här hemma. Sedan har jag själv ingen möjlighet att resa och du har ju fantastiska foton från dina resor, så jag njuter av dem. Kommer med en massa bra tips i samband med resorna. Jag har därför berättat för många andra om din blogg och vad jag förstår har även de ”fastnat” för din blogg! De tittar in allt som oftast vad jag förstår. Tack för att du delar med dig av din vardag och som det tidigare skrivits: Du är grym på det du gör och blandningen gör att man inte tröttnar!

3 år sedan

Oj 6000 det var inte illa 😮 Jag har en nystartad jättenischad blogg om macaronbakning, tänk om man skulle behöva hitta på så många olika recept 😄
Tror jag hittade hit från en googling en gång i tiden och blev kvar. Bra recept och fina bilder!

Maja75
3 år sedan

Har följt dig sedan tiden på Bloggportalen. Är några år nu 🙂

Eva
3 år sedan

Det var flera år sedan, jag behövde hjälp med ett recept (minns inte vilket), googlade, och klickade mig in på din blogg. Fortsatte genast att följa din blogg.

Ulrika Lagergren
3 år sedan

Jag hittade till din sida när jag googlade efter en maträtt. Har läst din blogg i många år och söker ofta inspiration till bakning och mat på din sida men är dålig på att kommentera (ska försöka bli bättre på det). Älskar din blandning mellan recept, familj, resor och inredning. Har även köpt några av dina kokböcker.

Victoria
3 år sedan

Hej. Jag är varken intresserad av matlagning eller bakning, men jag hade din Melvin i förskoleklassen. En kollega berättade om din blogg och tyckte det var konstigt att man kan ha det som yrke. Jag skrattade åt henne och svarade att hon skulle vänta och se….Det roliga är att det faktiskt gick väldigt bra för dig.

Marie
3 år sedan

Hittade dig hos Femme och älskar din blogg. Bra uppdelat på mat, inredning, fika, resor osv. Underbart!! Är en gift 4 barnsmamma som jobbar som förskollärare. Kram kram

V
3 år sedan

Oj, har läst din blogg jättelänge inser jag nu. Du vet medan bilderna som var lite små och allt inte var så synkat och snyggt som det är nu. 😉
Fortsätter att läsa den för att jag gillar dina recept, har köpt några av dina kokböcker (både till mig själv och som present). Tycker också om att du mixar in om dina resor, det är alltid roligt och inspirerande att läsa om sånt.
Tack för alla goda recept du delgett oss läsare genom åren!

al68
3 år sedan

Följt dig sedan du började blogg hos Pernilla Wahlgren, så några år är det. Finaste och bästa bloggen 😘😍❤️

Sara
3 år sedan

Letade efter recept på tomatsoppa och hamnade hos dig. Sen dess har din soppa varit stående inslag här hemma, även om jag gjort några mindre ändringar över tid (tex tillsätta ca 1 msk balsamvinäger innan servering, blir smaskens, rekommenderas). När jag letar recept är din blogg numera ett av de första ställen jag tittar 😊

Emelie
3 år sedan

Emelie heter jag ☺️ Från Sundsvall och har följt din blogg i många år. Jag älskar blandningen och att det inte är sådär att man måste köpa hela affären för att få till dina recept på mat eller bakning. Fint fotograferat och lätta beskrivningar. 🌹🍰

Anne
3 år sedan

Har följt din blogg i flera år. Fick tips av vänner och blev fast direkt🙂. Gillar att du blandar recept, inredning och resor 👍 Din blogg är helt klart en av mina favoriter!

Malin
3 år sedan

Hittade till din blogg för att den ofta kom upp när jag googlar ett recept. Att jag fortsatte följa den är för att dina recept oftast är enkla och inte krångliga. Fortsatt lycka till med allt! Kram

Gülay
3 år sedan

Har följt din blogg sen 2012 tror att jag sökte efter bloggar och hamnade hos dig. Förr kommenterade jag ofta men det har jag slutat med.
Lycka till med allt i livet, ser framemot dina böcker.

Viola
3 år sedan

Följt dig sen PW tiden, började följa PW efter dig 😉 Du hade precis fått Nomi kommer jag ihåg. Har alla dina kokböcker, många har markerade sidor med favoriter!

Pernilla
3 år sedan

Älskar kokböcker så jag hittade din ”Mattipset” och googlade sedan på dig. Uppskattar dina enkla och goda recept, det mesta gör hem hos alla i familjen. Stort tack för inspirationen. Din nya bok är förbeställd 👍

Anna Bodén
3 år sedan

För många år sedan fick jag ett recept rekommenderat till mig gällande Nutella semifreddo som fanns på din sida. Och efter det återkommer jag titt som tätt och kollar på dina fina hemsida

Eva Sundberg
3 år sedan

Jag satt och googlade på vegetarisk matblogg och du var en av dom första jag fastnade för. Enkla recept och som inte är för dyra ett Plus att det vattnas i munnen redan 😊 Jag ser framemot att få fortsätta att få följa dig.

Charlotte
3 år sedan

När jag ska laga mat och baka googlar jag efter recept och hamnar då ofta på din blogg. Och de recept jag använt har alltid varit bra. Så nu har jag bestämt mig för att följa din blogg så jag får tips och inspiration kontinuerligt.

Nästa inlägg

FEMTE BOKEN ÄR NU FÖDD

42
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x