DAGENS LUNCH

Hej hej, 
Det har regnat för fullt i dag också, men tycker det ser ut som om det ska lätta upp nu här framåt kvällen. Huset har varit fullt av snickare & hantverkare sedan klockan åtta… Minns ni att jag skrev för ett par dagar sedan att jag trodde de hade stött på problem med övervåningen? Jo, men de hade de kan man säga, den ena killen råkade nämligen skruva hål på min vattenburna golvvärme. Oj oj … Hörde en rad med svordomar innan de tassade ner för att berätta läget. Så idag fick vi ( eller de  )riva upp golvet, laga röret och lägga nytt golv. Så kan det också gå, men jag tror att rummet upp kommer vara klart innan midsommar. Och nu fick jag ju dessutom ett helt nytt golv,
så det löste sig ju i allafall.
.

Gjorde bara en enkel snabblunch idag, eftersom barnen valde nudlar så fick jag kasta ihop något enkelt till mig. Och det blev söndagens rester :
Grillad kyckling och en sallad.
Riktigt sommarlovslunch.

.
En härlig bukett med rosa pioner står framför mig,
det är fortfarande fina efter Thelmas student.

.

Nu ska jag ta en paus och pussla med Nomi, fick låna ett 500 bitars pussel av Martina.
Får se om vi kan avsluta det idag.

Kram på er.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Mauritius

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x