Mauritius

Hej där,
Det är riktigt tråkigt och regnigt väder över Kalmar, så därför har jag grottat ner mej i alla våra härliga semesterbilder på datorn. Och det var nästan exakt ett år sedan som jag var på Mauritius nu. Det känns som en evighet sedan och samtidigt känns det nästan som igår.  Hittade massa fina bilder som jag inte tror ni sett.
.

Vi åkte ut med egen båt där vi fick snorkla och även dyka ifrån. Jag valde att dyka, och det var bland det häftigaste jag gjort!
Ser du mig på bild?  Det är jag med den stora solhatten.
Diva-hatten.

En knapp vecka var jag där och få se mycket av landet.
Helt fantastiskt! Fast Maldiverna är fortfarande på första plats.

Besökte en egen liten ö utanför fastlandet med bara ett par solstolar, och med egen restaurang.
Åt så mycket skaldjur denna veckan. Mums.

 
Utsikten från ett av hotellen vi bodde på.


Besökte självklart city,
och besökte marknaden och chinatown.
.

Och vilka solnedgångar Mauritius bjöd på sen!
Magiska, 
Om jag längtar efter att få resa?
Jaaaaa…. Jag älskar ju att vara på väg till något, att ha något att se fram emot.  Men fram tills dess så får jag nöja mig att sitta och bläddra bland gamla bilder.  Och vilka fantastiska resor jag fått uppleva i mitt snart 40 åriga liv, alla dessa minnen kommer jag ta med mig när jag sitter där på ålderdomshemmet <3

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4 år sedan

Underbara bilder

Anna
4 år sedan

Miljön tackar oss så vi kan ge en framtid till barnen istället för mängder av onödiga flygresor.

Anonym
Reply to  Anna
4 år sedan

Suck. Att barn får uppleva världen och se andra kulturer är också oerhört viktigt och utvecklande för dem på många plan. Bättre än att sitta hemma och köpa mängder av prylar på Rusta och Gekås som väldigt många gör. Dessa människor får dock sällan lika mycket skit. Undrar varför…

Anita
4 år sedan

Mauritius är underbart😍😍 längtar dit igen. Finns ett annat paradis också Ilha Grande, Brasilien. En ö utan bilar ja nästan fanns en brandbil o en sopbil.

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x