NYHETER I GODISHYLLAN


Hej där, 
Ännu en dag som passerat fortare än blixten. Men så är det ju när man jobbar, är ensamstående med barn och ska hinna med att städa, laga mat, sköta trädgård och tvätt och för att inte tala om att skjutsa / hämta till alla aktiviteter. Swish säger det så är klockan nästan åtta. I dag var det Nomis ridning så jag skjutsade bort henne och passade på att storhandla på City Gross. Sedan tillbaka och hämta henne, hem och packa upp alla femtioelva påsarna, laga mat och så diska. Skojar ni att soffan ropar efter mig, och jag har dessutom börjat se på ännu en grym serie. Många har rekommenderat den tidigare, men nu vart det dags för att dra igång med Outlander! Hur bra?!
Här hittar ni förresten alla mina andra serietips.

.

Om jag har sällskap i tv-soffan? Jajamän av dessa godingar.
Oreo har jag provat- supergod. Den blåa snickers:n brukar jag bunkra i mängder när jag är i USA! Sjuuuukt god och de andra har jag inte provat än, men jag tror den ”Peanut Caramel” kommer bli succé.

Men nu tvätta en maskin och hänga lite tvätt innan jag tar kväller.

Kram på er.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Therese @bakaochlagamat
4 år sedan

Så gott med snickers och choklad och kola i olika former med salta nötter!! Men sånt vågar jag inte ha hemma då ena sonen är allergisk..

Nästa inlägg

MARINAD KYCKLINGSPETT

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x