Vi hade så himla fint väder igår också. Så ja… vi grillade igen!
Riktigt stora burgare med extra allt, det kan vara bland det bästa som finns.
.
Hemgjord Picklad lök är något man borde ha i kylskåpet hela sommaren.
Här kommer mitt recept.
.
Det här behöver du
2 stora rödlökar
3 dl vatten
1 1/2 dl strösocker
1 dl ättikssprit 12 %
Gör så här:
Skär rödlöken tunt,
Mät upp vatten, socker & ättika i en kastrull och låt sjuda upp.
När den svalnat så häll över löken. Och förvara i en burk med lock.
Allra godast efter en dag eller två då den blivit mjuk och alla smakerna trängt in.
Förvaras i kylskåp.
Vi grillade på dessa 200 grammare.
Fy tusan vad mätta vi vart sen.
.
Hur länge håller sig den picklade löken? Tänker så den inte blir dålig, vi äter det inte så ofta men det känns najs att ha det i kylen haha.
Ja det är ju bara för gott med picklad rödlök! Har det nästan alltid i kylskåpet. Brukar göra på en lök i taget då jag är den enda i familjen som gillar det. Tur för mig! 😊
Wow, ser verkligen såå gott ut 🙂
Lust att säga vad exakt du har på hamburgaren, blev sugen på o göra egna.
Tack!