GRYMMA HAMBURGARE MED PICKLAD RÖDLÖK

Vi hade så himla fint väder igår också. Så ja… vi grillade igen!
Riktigt stora burgare med extra allt, det kan vara bland det bästa som finns.
.

Hemgjord Picklad lök är något man borde ha i kylskåpet hela sommaren.
Här kommer mitt recept.
.

Det här behöver du
2 stora rödlökar
3 dl vatten
1 1/2 dl strösocker
1 dl ättikssprit 12 %

Gör så här:
Skär rödlöken tunt,
Mät upp vatten, socker & ättika i en kastrull och låt sjuda upp.
När den svalnat så häll över löken. Och förvara i en burk med lock.
Allra godast efter en dag eller två då den blivit mjuk och alla smakerna trängt in.
Förvaras i kylskåp.


Vi grillade på dessa 200 grammare.
Fy tusan vad mätta vi vart sen.
.

0
Prenumerera
Notis om
3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma
1 år sedan

Hur länge håller sig den picklade löken? Tänker så den inte blir dålig, vi äter det inte så ofta men det känns najs att ha det i kylen haha.

lina
1 år sedan

Ja det är ju bara för gott med picklad rödlök! Har det nästan alltid i kylskåpet. Brukar göra på en lök i taget då jag är den enda i familjen som gillar det. Tur för mig! 😊

Karin
1 år sedan

Wow, ser verkligen såå gott ut 🙂
Lust att säga vad exakt du har på hamburgaren, blev sugen på o göra egna.
Tack!

Nästa inlägg

IDEAL OF SWEDEN 70 % rabatt

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x