SOMMARVÄRME


Hej igen,

Sådär, då är jag på god väg med utkast till förordet, men nu ska snart ge mig in till stan för att handla.  Det är 16-17 grader här i Kalmar ( ännu varmare i lä )  Om vi ska grilla till middag? Ehhh….Jajamän! Man måste ju passa på 😉

Alltså det är en sådan härlig tid nu, när vi bara går mot ljusare och varmare tider. Jo vi är säkert många som har inställda resor nu denna tiden, men jag försöker tänka positivt. För hur vackert är inte Sverige på våren & sommaren? Vi ska passa på att åka runt och turista hemma så mycket som möjligt denna sommaren. Och för att inte tala om hur mycket man får gjort hemma nu! Jag har fått massor gjort. Snickare kommer imorgon för att fortsätta med ovanvåningen, målaren kommer nästa vecka och fixar till vardagsrum och hall. Saker om liksom inte blivit av innan blir äntligen av nu. Men precis som alla andra hoppas jag bara att allt blir som vanligt snart, vill ju åka hem till mormor & morfar med fika & kramas.

.
Hoppas ni får en fortsatt fin onsdag, 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Therese
4 år sedan

Avlångt land det här. Här har vi fått massor av snö i veckan, till den vi redan hade…

jennysmatblogg
Reply to  Therese
4 år sedan

Ops! Här är det ljumna vindar <3

Nästa inlägg

FRUKOST HELA VECKAN

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x