FRUKOST HELA VECKAN

God förmiddag, 
Var precis ute och kikade till poolen. Hela 11 grader kallt står det på värmaren idag. Vi närmar oss de 28 grader som vi önskar ha.
Frukosten intogs framför nyhetsmorgon och så här ser min frukost ut typ hela arbetsveckan : hårt bröd, smör, kaviar och kokta ägg + en stor kopp med kaffe & mjölk. Man står sig rätt länge på en sådan här frulle kan jag lova. Idag ska jag in till stan och handla rekvisita till ett samarbete som löper ut i Augusti. Sen är det deadline på förordet till boken, det är fokus på att korrläsa det idag och skicka fram och tillbaka mellan min redaktör.
.

Men jag tänkte kika förbi senare. På återseende.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

PÅSK-GRILL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x