PIZZANIGHT

Hej hej,

Tack så mycket för alla tips på restauranger i Stockholm. Vi ska nog hinna med att prova ett par stycken av dem iallafall.
För att gynna restaurnagägarna där ute så hämtar vi hämtmat MINST en gång i vecka. Jag är inte speciellt rädd för att äta inne på restaurangen heller. Men pizza är mysigast att käka hemma.
.

Kan det bli för mycket ost på pizza?
Nix, jag tror inte det.
.
Försöker ni också att tänka på att hämta mat från er favoritkrog ?
<3

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sofie
4 år sedan

Ja, vi har hämtat mat 2 ggr denna veckan. Tycker det är viktigt att stötta det lokala, speciellt nu.

Anonym
4 år sedan

Jag med, vi handlar extra mycket sushi och asiatisk mat just nu. Ska försöka ut och handla och stödja butiker också. Jag är revisor och tyvärr kommer flera av våra kunder inom handel och restaurangverksamhet att gå i konkurs.

Anonym
Reply to  Anonym
4 år sedan

Tillägg: Det är minst lika viktigt att försöka återuppbygga ekonomin i samhället just nu som det är att skydda riskgrupperma mot smitta. Annars väntar konkurser och massarbetslöshet utan dess like.

Sara
4 år sedan

Jag köpte med mig sallad idag på lunchen och imorse köpte jag en bulle från ett annat ställe och har köpt med fika från några olika ställen. Allt för att gynna näringslivet! Brukar inte äta ute så mycket annars men kommer prioritera det nu och inte att baka/laga mat hemma. Nu till helgen ska jag försöka köpa lite blommor också.

Nästa inlägg

JENNYS RÄKMACKA

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x