JENNYS RÄKMACKA

Tjingeling,
Lyssnar på nyheterna samtidigt som jag skriver till er, och detta hemska virus har verkligen satt klorna i världen. Nu stänger de ner hela Las Vegas. Jag undrar bara hur det blir med barnens skola ? Själv tillhör jag den som INTE vill att grundskolorna ska stängas. Men vi måste ju kämpa på tillsammans, och detta lär vi väl få reda på inom kort. Hoppas ni är rädda om er därute, och sträcker ut en hjälpande hand till de som behöver hjälp.

Nu över till något helt annat. För jag gjorde en sådan jäkla god räkmacka igår, med ett berg av handskalade räkor såklart. Jag köpte med mig ett nybakat surdegsbröd från bageriet, kokade ett par ägg och lade som grund.  Hade lite krispig sallad, massvis med räkor, en rejäl klicka majonäs, en skiva citron, dill och så gurka och tomat till detta. Tror jag kommer vara mätt fram till lunch på denna.


Sällan jag gör räkmackor hemma, det brukar vara det jag beställer när jag går ut och fikar. 
Men detta ska göras oftare. 
.

Kikar in lite senare!
Ha en fantastiskt Onsdag.

9

4 responses to “JENNYS RÄKMACKA

 1. Emma skriver:

  Älskar räkmackor!! Tycker bara det är så fruktansvärt tråkigt att skala räkor så gör det nästan aldrig haha…

  1. Anonym skriver:

   Lidl har färdigskalade räkor i påse (i frysdisken) som är så goda, de smakar i princip som handskalade. Om du inte orkar skala själv så är det är alternativ.

   1. Lena skriver:

    Åh. Det låter intressant! Vet du möjligen vad märket heter? 🙂

 2. Carro skriver:

  Håller med dig, stäng inte grundskolorna.. Åh så gott med räkmacka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *