OXFILE MEDIUM RARE

Hur gillar ni er oxfile?

Det är spännande hur smaken förändras med åldern, när jag var ung kunde jag inte äta blodigt kött.
Idag är det alltid Medium rare, som jag beställer in när det gäller oxfile. 


Denna plockade vi ut på 58 grader, och lät den vila i bakplåtspapper i 10 minuter innan vi skar upp den.
Annars kan man servera en oxfile från allt mellan 55 grader upp till 70.

Ikväll blir det inte oxfile vad jag vet, utan vi ska prova en ny restaurang med ett par kompisar.
Och vi har förbokat avsmakningemenyn.
Spännande.

0
Prenumerera
Notis om
2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rosa
10 månader sedan

Det där ser väldigt gott ut. Jag vill gärna ha min oxfilé lite mindre röd men inte genomstekt o torr.
Jag har tänkt på en sak, jag tycker du skulle ha en gilla-knapp. Jag kommenterar ibland men ibland så skulle jag tycka att det vore bra att få gilla. Jag tycker om många av dina inlägg och skulle vilja ge positiv respons. Måste ju vara roligt för dig oxå att få lite positiv respons eftersom det inte är så ofta någon kommenterar.
Jaja, det var bara en tanke från mig. Jag gillar ivf att få lite matinspiration från dig. Ha en mysig fortsättning på helgen nu. Kram

10 månader sedan

Ser gott ut, hade varit kul o grilla om det inte regnat så mycket

Nästa inlägg

RÅRAKA MED LÖJROM

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x