INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

RÅRAKA MED LÖJROM

Råraka kan vara världens godaste förrätt.
Och den är ju busenkel att göra, så varför gör jag inte detta oftare!
Mums.


Till 4 rårakor:
4 medelstora potatisar
smör
salt & peppar
.

Gör så här: 
Riv potatisen på grövsta sidan på rivjärnet.
Hetta upp en stekpanna med smör och ta potatisrivet och tryck ut till cirklar i stekpannan.
Fräs dem i 4 minuter på varsin sida, eller tills de fått vacker färg.
Toppa med creme fraiche, löjrom , hackad rödlök och en dillkvist.
.❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️

Så ett litet tips från mig till dig.
Just nu har de så mycket fina kläder på Bubbleroom 
Klicka här

Hur söt var inte denna?
❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️
0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jessica
3 månader sedan

Jag älskar råraka men har aldrig fattat hur jag ska hålla dem varma och frasiga när jag inte kan tillaga alla samtidigt. Tips?

Goat
2 månader sedan

Jättegott med yllekofta till löjromsråraka <3

Nästa inlägg

PLOCKMAT MINGEL TILL MELLON

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x