INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

RÅRAKA MED LÖJROM

Råraka kan vara världens godaste förrätt.
Och den är ju busenkel att göra, så varför gör jag inte detta oftare!
Mums.


Till 4 rårakor:
4 medelstora potatisar
smör
salt & peppar
.

Gör så här: 
Riv potatisen på grövsta sidan på rivjärnet.
Hetta upp en stekpanna med smör och ta potatisrivet och tryck ut till cirklar i stekpannan.
Fräs dem i 4 minuter på varsin sida, eller tills de fått vacker färg.
Toppa med creme fraiche, löjrom , hackad rödlök och en dillkvist.
.❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️

Så ett litet tips från mig till dig.
Just nu har de så mycket fina kläder på Bubbleroom 
Klicka här

Hur söt var inte denna?
❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️
0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jessica
1 månad sedan

Jag älskar råraka men har aldrig fattat hur jag ska hålla dem varma och frasiga när jag inte kan tillaga alla samtidigt. Tips?

Goat
24 dagar sedan

Jättegott med yllekofta till löjromsråraka <3

Nästa inlägg

PLOCKMAT MINGEL TILL MELLON

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x