MAYBEAUTYS VÅRDANDE SHAMPOO + BALSAM

 REKLAM FÖR MAYBEAUTY


Hej där raringar,
Då vart det söndag igen, tycker veckorna bara rusa iväg. Rätt som det är så är det ju vår igen ( underbart ) Men innan dess hoppas jag att vi får några veckor med riktig vinter, jag vill ha snö och många krispiga kalla promenader. Och i alla väder så behöver håret massa fukt & omvårdnad för att må bra. Speciellt på vintern så tycker jag att håret blir extra sprött om man inte skämmer bort det. Därför har jag ett kanonbra erbjudande till er nu <3

Lyxa till det & unna er min favorit bland hårkur : Maybeauty´s schampo & balsam. 

 

Produkterna skyddar mot vind, kyla, UV-strålning och fria radikaler.
.

Och hur använder man då detta? 
Man gör som vanligt när man shampoonerar, tvättar håret i ljummet vatten. Ta en lagom stor klick av schampot och masserar in det i håret tills du får ett rikligt lödder och skölj ur. Är det så att du vill undvika att tvätta håret för ofta ska du nu i såfall shampoonera det ännu en gång. Då håller sig håret snyggt längre.Applicera sedan balsamet på längderna och topparna eftersom håret är som mest torrt eller slitet där. Undvik hårbotten och rötterna.
Klart! 

Jag föredrar att låta håret självtorka. Ett stort plus är att håret doftar riktigt gott av produkterna, en doft som sitter kvar dessutom ♡. Håret känns rent länge, får en naturlig glans och vid regelbunden användning känner man verkligen resultat av produkterna. Håret får en helt ny energi och textur, topparna är lena, håret är lätt att hantera och vårdade och oavsett man har långt eller kort hår så känns håret extremt välvårdat.

.

.

 

 

Med koden JENNY-30 får ni nu 30% rabatt nu.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL ERBJUDANDET

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
4 år sedan

Hallå!
Idag hanns det med två reklam-inlägg, minsann (eller tre möjligen, dagen är ju ännu inte till ända kommen.)
Inte illa! 😀

jennysmatblogg
Reply to  Lena
4 år sedan

Det är reklam för saker jag gillar.
Jag vet att många av mina läsare uppskattar det, och kunna få ta del av en rabattkod.

Kram och fin söndag .

Anna
4 år sedan

Det balsamet är så jäkla bra. Schampot är okej. Men balsamet är ett måste för mitt annars så glanslösa hår.
Tack för rabatten ❤️❤️❤️❤️

Therese @bakaochlagamat
4 år sedan

Åh, jag kan skänka dig huuur mkt snö som helst!

Nästa inlägg

NINJA SKUTT

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x