NINJA SKUTT


.
Ja,  nu har den här lilla rackaren bott hos oss i fem månader.
Hon har vuxit som bara den, knappt man kan kalla henne kattunge längre. Får väl se hur stor hon blir när hon växt färdigt. Hon är 80 % Maine Coon och 20 % norsk skogskatt, så jag gissar att hon blir stor. Hon & Charlie funkar bra ihop, det var lite si och så i början. Men nu sover de tillsammans på nätterna och leker hej vilt på dagarna. Och på tal om vilt så är det precis det som hon är på nätterna. Hon bokstavligt talat hänger i gardinerna sådär fram emot 3 – 4 på natten. Eller väcker hon Charlie för att hon vill leka. Galen katt fortfarande med andra ord.
Hoppas hon lugnar ner sig.. Zzzzzz.
.

Men söt som socker är hon och går alltid efter mig som en liten extra svans. När hon inte sitter och kollar fåglar genom fönstret som på bilderna här.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Katja
4 år sedan

Har också en katt som ser typ precis likadan ut, är maine coon och norsk skogskatt. Stor katt som väger 7-8kg ☺️ Han var också helt vild o galen, klättrade i gardiner och väckte oss mycket på nätterna.. nu är han 7 år och har lugnat sig betydligt! Väcker inte oss på nätterna iallafall men har sitt busiga och nyfikna kvar 😍 så håll ut, lugnare nätter kommer 😂

Kristina
4 år sedan

Åh, söt som socker! Maine Coon är bästa katterna. Har själv en renrasig Maine Coon och måste säga att de har så underbara personligheter, följer en som en hund men har ändå stor integritet.

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x