OXFILE MED POTATISGRATÄNG

Hej där,
.
Hoppas ni haft en riktigt fin julledighet. Och man har knappt hunnit fira jul, för än det är dags att fira nyår? 
Japp, bara tre dagar kvar till nyårsafton. Jag sitter och filar lite på det sista av menyn.
Har ni bestämt er för vad ni ska äta ? 
Tipsa gärna i kommentarsfältet.

1
Prenumerera
Notis om

15 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa
4 år sedan

Vi planerar att låta gästerna stå med förrätt och efterrätt.
Till varmrätt blir det kalkon. ☺️

jennysmatblogg
Reply to  Åsa
4 år sedan

Smart. Man ska hjälpas åt <3

Anita
4 år sedan

Här blir det oxfile med potatistårta och gorgonzolasås.
Lingonpannacotta till dessert.
Gott Nytt År

jennysmatblogg
Reply to  Anita
4 år sedan

Mums
🙂
Gott nytt till dig oxå <3

Elinor
4 år sedan

Här blir det chèvretoast med honung och valnötter på salladsbädd till förrätt, biff Rydberg/halloumi till varmrätt och en citron/limecheescake till efterrätt. Tänkte bara byta ut saffranen till lime/citron i din saffranscheescake som gjort succé under december på flera mingel och på julbordet. Tack för en fantastik blogg!

Karolina
4 år sedan

Hasselbackspotatis med något kött, antagligen fläskfilé eller fläskytterfilé.
Key lime pie till efterrätt, som jag hittat här, bara den inte är för söt… Men förrätt behövs tips på.

Elisabet
Reply to  Karolina
4 år sedan

Key lime pajen är jättegod, inte för söt. Tips! Köp pressad lime på flaska istället för att köpa och pressa en massa limefrukter. Det går lika bra. Det behövs dock en för skalet som ska vara i.

Elin
4 år sedan

Lufttorkad skinka med tomatsallad till förrätt. Oxfilé med potatisgratäng till varmrätt och key lime pie till efterrätt och sen är man i matkoma 🤪

Josefine
4 år sedan

Förött: toast Skagen
Varmrätt: egen rostbiff med potatisgratäng. Min hemmagjorda goda sås. En god sallad.

Dessert: nutellasemifreddo och en mjuk pepparkaka med frosting

Natalie
4 år sedan

Förrätt Plock: -Smördegspizzaslice m ost,spenat o granatäppelsirap, Laxtunnbrödssnurror
Varmrätt: Kalkonbröstfile med svartvinbärssås o potatisterrin
Dessert: Minicupcakes en med choklad och toppad med chokladganach o en Vanilj med blåbärsfrosting

Caroline
4 år sedan

Förrätt: kräftor med plock
Varmrätt: oxfilé black and white
Efterrätt: creme brulee
Under kvällen: bricka med ost, charkisar, vindruvor mm.

Kommer rulla ut för att titta på fyrverkerierna vid tolvslaget sen 😉

Och du Jenny – tack för en fantastisk inspiration till matblogg! Gillar den skarpt 🙂

Eva
4 år sedan

Kul med inspiration i kommentarsfältet❤️
Gott Nytt År🥳

Sanna
4 år sedan

Kräftceviche till förrätt oxfilé rödvinssås å gratäng till varmrätt och chokladmousse på kokosmjölk till dessert!👌

Linda
4 år sedan

Förrätt: Gratinerad hummer
Varmrätt: Helstekt pepparfile med potatisbakelse och pepparsås.
Efterrätt: Creme Brulee

4 år sedan

Men så gott det där ser ut =)

Nästa inlägg

WIENERBRÖDSTÅRTA

15
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x