Gårdagens soluppgång


Hej,

I går vaknade vi upp med den vackraste himlen. Så jag var bara tvungen att ge mig ut och fota åt er.
Man kan ju inte se sig mätt på den här utsikten. I dag ringde klockan tidigt, vi tassade upp & fixade frukost. Och som alltid i December så kollade vi på julkalendern,  lite tradition innan de ska iväg till skolan. Ja, Melvin kollar ju inte längre, går man i åttan så är det inte så intressant längre. Haha. Idag ska jag ge mig ut och göra klart det allra sista in för jul- & födelsedagsfirandet. Den matbloggande mamman fyller ju hela 39 bast på måndag, nästa år är det halvvägs till 80… woop woop 😉

Men nu dags att ta morgonrundan med Challe.

Hörs.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
CHRISTEL
4 år sedan

Oj så vackert tack för att du delar med dig ,vilken fin bild helt underbar kram

Nästa inlägg

SALT KOLAFUDGE

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x