ÅRETS JULKLAPP

 

 

REKLAM FÖR MINA BÖCKER

Hej där,
.
Så himla härligt med fredag idag. Vi är precis nu på väg till Hestra ( i Småland ) för att käka julbord. Vill ju hinna med några olika även detta året. Det sägs ju redan nu att årets julklapp kommer bli böcker.
Det känns ju extra roligt! Med tanke på att jag jobbar rätt mycket med just detta nu för tiden.

.

Därför blir ju detta ett superbra:igt tips nu i juletiderna.
.
Woop woop…. Min JULBOK är dessutom på REA nu.
Ni beställer den fraktfritt här

.

Sedan har vi ju MIDDAGSTIPSET 
Och BAKA MED GODIS
.
De blir dina för runt hundralappen. Kanske ett bra tips till paketleken?

( Böckerna är såklart på svenska, att det står dansk band har med formatet på boken att göra 😉 )

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Christina
4 år sedan

Hej! Idag kom äntligen boken ”Jennys jul” hem till brevlådan. Jag beställde ett signerat ex i september. När mitt paket kom första gången, i slutet av november, så var det bara ett tomt paket. Boken hade ramlat ur och det fanns endast en följesedel. Efter reklamation hos PostNord och även kontakt med Bonniers och Tipser så hittade de boken och skickade den till mig. Lite skadad i kanten men jag får väl bortse från det. Jag ska ju inte ge bort den. Bläddrar just igenom boken men hittar ingen signering. Vad besviken jag blir! Hade ju varit kul med en signering eftersom det var det jag beställde. Så märkligt! Det verkar i alla fall vara en fin julbok med härliga bilder och goda recept. /Christina 🌟

jennysmatblogg
Reply to  Christina
4 år sedan

Men nej vad tråkigt 😩
Kan du skicka din adress på min mail så ska jag se vad jag kan göra. ❤️

Lena
4 år sedan

Även om jag mer än gärna skulle se böcker som årets julklapp så är det mobillådan som är det i år, strax före tågresor 🙂

Jessica
4 år sedan

Jag har köpt middagstipset till julklappsspelet, tänker att de är något alla uppskattar. Men kanske ska försöka få hem den själv ändå 😍

Nästa inlägg

PULLED PORK I BRÖD MED PICKLAD LÖK

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x