MAYBEAUTY

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I REKLAMSAMARBETE MED MAYBEAUTY

 

 

Hej där,

Fredag den 29:e idag, nu har vi bara ett par dagar kvar på denna fantastiska resa. 
Något jag märker när man reser mycket är att huden behöver lite extra vård och omtanke. Både innan resan och efteråt. Så förra veckan lyxade jag till det med lite hemmaspa. Och efter denna Face Mask känns hyn så fräscht och nyponrosig.
.

Som ni vet så har ju jag under lång tid samarbetat med Maybeauty. Detta eftersom jag verkligen gillar deras produkter, och använder dem regelbundet. Face Mask som de har i deras sortiment är så grymt bra, många av er gillar den också. Ni som inte har provat den har säkert sett den överallt i sociala medier, och jag förstår att den är populär. Jag gillar den jättemycket, eftersom man med en gång efter behandlingen ser skillnad.
.

  Hur fungerar då Face Mask? 

 Jo, den tar bort död hud, pormaskar, olja i fet hy och motverkar acne. Resultatet ger en lenare, fräschare och jämnare hy.
( Produkten är inte testad på djur )
.

Applicera på masken i ansiktet men undvik fjuniga ställen såsom ögonbryn & lilla mustaschen. Och låt masken torka 30-40 min, ( när jag har lite bråttom så kan man hjälpa masken att torka med att blåsa lite lätt på den med hårblåsen) När masken torkat så drar du av den och då kan du se alla orenheter som lossnat från huden och fastnat på masken.
.

Det kan göra lite ont första gången man drar av den,
men nu när jag använder den så tycker jag inte att det känns så mycket.
.

.
Efter behandlingen så sköljer jag med ljummet vatten, och smörjer in mig med en fuktgivande mild dag- eller nattkräm.
Efter behandlingen vart jag len och rosig som en nyponros. Man känner sig verkligen ren och fräsch, och fri från pormaskar! 😉
* * *

 

Nu har jag ett superduper bra erbjudande till er som vill prova denna produkten:
Med rabattkoden jennynovember får ni nu 30 % på detta grymma paket.
Eller KLICKA HÄR för att komma direkt till erbjudandet
Ordinarie pris för fem masker är 249 kr men ni får dem för endast 174 kr!
.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
4 år sedan

Har använt denna mask några gånger o tycker inte den var så bra som det låter, Det enda var att huden var len det håller jag med om

jennysmatblogg
Reply to  Anna
4 år sedan

Tycker du inte? Jag älskar dem!

Nästa inlägg

BELIZE

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x