SNITTAR MED PANERAD RÖDSPETTA

Hej hej

Här kommer tips till helgens bjudning.
Detta är så vansinnigt gott. Välj bröd efter eget smak & tycke, likaså med färskosten.
.

Till paneringen:
1 dl vetemjöl
2 vispade ägg
1 dl panko

salt & citronpeppar

Gör så här:
Dela fileerna, 2 till 3 bitar på varje är lagom. 
Doppa ner filéerna ( bägge sidor)  i först mjöl, sedan ägg och sist panko.
Stek fileerna i rikligt med smör.

Låt filéerna svalna lite.
Lägg det sedan på valfritt smörat bröd, jag hade Pågenlimpa som jag delade på diagonalt för lagom storlek.
.

Skeda upp en kula med valfri färskost.
Jag hade smaken dill & örter.
.

Sedan är det klart att servera. Mums! 

0
Prenumerera
Notis om
2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Delia
1 år sedan

Enkelt och smarrigt!

Önskemål! Går det att ordna en typ av ”gilla”-knapp till inläggen? Då kan man lämna ett spår om man inte önskar kommentera plus det kan vara ett bra verktyg för dig att se vilka typer av inlägg/recept som uppskattas🙌🏼

Anette
1 år sedan

Lite salt och peppar så blir fisken mycket godare.

Nästa inlägg

Jennys Julkakor

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x