SNITTAR MED PANERAD RÖDSPETTA

Hej hej

Här kommer tips till helgens bjudning.
Detta är så vansinnigt gott. Välj bröd efter eget smak & tycke, likaså med färskosten.
.

Till paneringen:
1 dl vetemjöl
2 vispade ägg
1 dl panko

salt & citronpeppar

Gör så här:
Dela fileerna, 2 till 3 bitar på varje är lagom. 
Doppa ner filéerna ( bägge sidor)  i först mjöl, sedan ägg och sist panko.
Stek fileerna i rikligt med smör.

Låt filéerna svalna lite.
Lägg det sedan på valfritt smörat bröd, jag hade Pågenlimpa som jag delade på diagonalt för lagom storlek.
.

Skeda upp en kula med valfri färskost.
Jag hade smaken dill & örter.
.

Sedan är det klart att servera. Mums! 

3

2 responses to “SNITTAR MED PANERAD RÖDSPETTA

  1. Delia skriver:

    Enkelt och smarrigt!

    Önskemål! Går det att ordna en typ av ”gilla”-knapp till inläggen? Då kan man lämna ett spår om man inte önskar kommentera plus det kan vara ett bra verktyg för dig att se vilka typer av inlägg/recept som uppskattas🙌🏼

  2. Anette skriver:

    Lite salt och peppar så blir fisken mycket godare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *