USA / KARIBIEN OCH ESTA-FRÅGA


Hej där,

Här går tvättmaskin varm, försöker tvätta upp allt. Och sedan är det dags att börja packa lite för Gambia/Senegal. Kollade temperaturerna där nere, och med 32 grader kommer vi iallafall inte frysa. Fick även panikbeställa en bikini igår, har ingen som passar längre. Hoppas den hinner komma innan fredag bara. I värsta fall har jag en snygg baddräkt jag tar med mig, men jag vill bättre på brännan så det är inte helt optimalt.

Och hörrni…. jag tror bestämt att jag glömt bort att berätta att jag pyser till USA nästa månad.
Närmare bestämt så drar vi iväg på karibienkryssning. Jag veeet….. det är helt galet. Blir nästan avundsjuk på mig själv.
.

Det är inte samma kryssning vi gjorde för några år sedan.
Så det ska bli roligt att jämföra. Förra resan var ju magisk, och vilka fina ställen vi besökte.
Jag var faktiskt skeptisk innan vi reste, tänkte att jag skulle bli såååå uttråkad. Men det blev jag inte, fanns hur mycket som helst på båten, och maten sen. Den var amazing, superfräscha buffer och läckra efterrätter. Ja sedan alla dessa stopp på vackra öar, att kryssa är ett fantastiskt sätt att upptäcka världen.

.

Denna gången blir det 2 stopp i Mexico på olika ställen : Costa Maya och Cozumel.
Även ett stopp i Belize och slutligen Honduras.

Förresten många av er har så himla bra koll. Så jag slänger ut frågan här: 

Jag kollade mitt ESTA nyss och det är giltigt t.om den 10 december 2019.
Vi åker hem den 1 december, och mitt pass går inte ut förän 2021. Inte ska jag behöva
ansöka om nytt ESTA för denna resan då?
.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Viola
4 år sedan

Godkända ESTA ansökningar är giltiga under en period på två år eller tills pass blir ogiltigt, vilket än som kommer inträffar först och multipla resor till U.S.A. utan att resenären behöver ansöka om ett nytt ESTA igen 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Viola
4 år sedan

Thanks 😘

Marie
4 år sedan

Åh vad roligt med kryssning. Vi åker till Miami och sen kryssning med oasis of the seas i februari, ska bli så härligt. Har du nåt tips på vad man kan göra i Miami, gärna tips på matställen också 😊

Nenne
4 år sedan

hihihi, ”avundsjuk på mig själv!” Roligaste!

ulle
4 år sedan

det gäller tills det går ut eller tills passet går ut då man får nytt passnummer med nya passet. dessutom går du i ESTAkön en specialkö för de som har ett ESTA redan. (men jag hade nog ändå kollat själv med am ambassaden i Stockholm för mitt eget kontrollbehovs skull)

Nästa inlägg

Gratäng med pasta & kyckling

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x