DAGENS


En bukett med 10 stycken ljuvligt röda rosor. 

Godmorgon, eller snarare god förmiddag, 
Här ringde klockan tidigt idag, och det behövdes många koppar kaffe för att vakna till. Ser fram emot helgen och lite sovmornar.
Har jobbat med bilder, redigerat och skickat iväg utkast. För jag ägnade gårdagen åt att provlagade massa nya rätter. Ska sätta mig och jobba med de inläggen också här innan lunch. Behöver tidsinställa massa recept tills vi åker, för än så länge sägs vår resa bli av och att flygen ska gå som planerat. Vi reser ju om 1 1/2 vecka, börjar få lite resfeber. Spännande med Gambia och Senegal. Jag kommer uppdatera massa från den resan, men följ mig gärna på Instagram också. Kommer uppdatera ännu flitigare där.
Du hittar mig här 

Nu en ska jag ta en paus med hundpromenad,
och podd i öronen.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Delia
4 år sedan

Vilka poddar lyssnar du på? 🙂

Nästa inlägg

HELSTEKT OXFILE MED HASSELBACKSPOTATIS

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x