Semlecrossainter

Allt blir godare med grädde, är det inte så !?
Crossainter + grädde = Semlecrossainter.

.
Det behöver inte vara svårare än så här. Köp ett par riktigt fina frasiga crossainter. Skär av toppen.
Fyll dem med vispad grädde, och en klick tjock marsansås. Jag hade lite över i kylen sedan jag gjorde
wienerbrödstårtan

Strö över lite vackra bär, och pudra över florsocker.

Klart att servera.

0
Prenumerera
Notis om
6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Viola
1 år sedan

Älskar såna här recept, har oftast en burk med croissanter hemma i kylen – en sån där bake off sak, men i burk – låter lite udda, men de är goda. Tror det blir 6 stycken och då får man doften med på köpet 😉
Säkert missat, men har det löst sig med er resa förresten?

jennysmatblogg
Reply to  Viola
1 år sedan

Aha, visste inte att det fanns. Ska hålla utkik.

Ja resan verkar ha löst sig, de bokar om resenärerna på andra flyg som jag förstått det.
Så hoppas att slippa förseningar pågrund av flygbolagets konkurs.

Annika
Reply to  jennysmatblogg
1 år sedan

Toppen! Tack för snabbt svar 😊

Annika
Reply to  Viola
1 år sedan

Var hittar du såna någonstans? Låter ju toppen med bake of när man vill ha dem lite snabbt!

Viola
Reply to  Annika
1 år sedan

Har köpt dom, crossianterna på burk, på Coop. Supersmidigt, de är färdigskurna, så bara att rulla ut och ihop, pensla lite mjölk eller ägg på och swoosh in i ugnen!

Annika
Reply to  Viola
1 år sedan

Rackarns svaret hamnade fel först 😁 Jag provar igen!

Tack för snabbt svar!! 😊

Nästa inlägg

VARMA PIZZAFRALLOR

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x