HÄMTMAT OCH VECKOPLANERING


Hej hej,

Har varit iväg på möten hela förmiddagen, så hade varken tid eller lust att ställa mig och laga lunch. Så jag stannade till på pizzerian på vägen och tog med mig en kebabsallad. Denna hösten/vintern har jag sååå sjukt mycket inplanerat, så jag måste sätta mig ner och strukturera upp allt. Eftersom jag skrivit ner möten/resor/signeringstillfällen på olika ställen ( vissa i kalendern, några i mobilen och även på mailen så måste jag få ordning på allt ) Schemat är späckat ända fram till jul nu, och jag vill inte missa något eller råkar dubbelboka mig. När mina vänner har försökt planera något med mig så har jag fått bläddra fram till 2020 i kalendern….Helt galet, hur kunde det bli så här? Haha…

Mycket att göra, men det mesta är bara så roligt som händer denna hösten/vintern.
.
Om en vecka kan ni även börja förbeställa boken! Signerad så klart, om så önskas 🙂
Min tredje bok, vilken dröm som gått i uppfyllelse ändå.

På återseende raringar,

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
4 år sedan

Åh vad spännande! Vad ska du göra för skoj? Tack för alla grymma recept och rese-tips. Ha en fortsatt fin dag 🙂

Olivia
4 år sedan

DU SOM HANDLAR DIN MAT PÅ INTERNET, SE HIT!
Hej!
Vi är två studenter som studerar sista terminen på dietistprogrammet, Umeå Universitet. Just nu skriver vi vår kandidatuppsats där syftet är att undersöka om inköp av livsmedel på internet påverkar konsumentens inköp av utrymmesmat som chips, läsk, godis och glass.

Vi vore väldigt tacksamma om du som har erfarenhet av att handla mat på internet kunde ta dig tiden att fylla i denna enkät som tar max fem minuter.
Du måste vara över 18 år för att delta.
Dela gärna vidare! 🙂

Tack på förhand!
Mvh Olivia och Madelen
https://forms.gle/4fkbga31n559zYFbA

4 år sedan

I bland måste det få bli hämtmat för att man skall hinna med allt. Även för någon med en matblogg! 🙂 Sköt om dig och stressa inte för mycket bara!
//Berith

Viola
4 år sedan

Åh, ser fram emot din tredje bok! Har haft och har fortfarande så klart, nytta av dina böcker – både i vardagen och till fest 🙂

Nästa inlägg

HALLOUMISTROGANOFF

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x