FIKA PÅ MRCAKE

Gomorron gomorron,

I går innan flyget hade vi ju några timmar utan möten eller annat viktigt inplanerat. Så då bestämde vi oss för att fika. Typ min bästa sysselsättningen, eller hur? Jag har hört massa gott om MrCake, så dit promenerade vi efter att ha checkat ut från hotellet.


Hur mycket gott som helst.
.
Kakor, bullar, cupcakes, tårtor och smörgåsar. 
Vi hade ju även tur att få oss en glimt av kändis som driver fiket 😉

Jag ger fiket väldigt gott betyg och rekommenderar det.
Mycket gott, trevligt, god service och ja, kul att Roy Fares själv faktiskt är på plats.
Känns äkta och mysigt. 
Vi provade massa gott.

Red Velvet croissant:en var faktisk min favorit.
Den var fylld med någon crème cheesefyllning med smak av citron. 
Dessa smarriga chokladcupcakes missade kassörskan att ge oss under beställningen ( vi beställde väl för mycket… hahah). Dem hade jag velat smaka. Ser magiska ut.  Men sånt kan hända, och jag orkade inte ställa mig i kön igen, det var nämligen ganska lång kö in.

Och nej detta är inget samarbete, fikan är betalad helt från egen plånbok. Och önskar Mr Roy att jag kommer upp och provsmakar hans kommande nyheter till bakelsehyllan så kan jag offra mig en gång eller två.

 

.Så här ser man ut när man är redo på att hugga in på gofikat.

 

6

6 responses to “FIKA PÅ MRCAKE

 1. Anna skriver:

  Bästa fiket! Jag har själv varit där en gång och återkommer gärna.

 2. Viola skriver:

  Hör Mr Roy av sig till dig om provsmakning, så hojta till bara om du behöver hjälp 😉 Ställer självklart upp!

 3. Maria Persson skriver:

  Åh så mycket gott😋
  Själv var jag för långt ifrån senaste gången jag var i storstan.
  Blev lite nyfiken på den bullen med strösocker och nötter? på toppen, vad är det?

  1. Emilia skriver:

   Det är en fylld munk med karamelliserade popcorn på.

 4. Josefine skriver:

  Hej!
  Här kommer ett recept på en otroligt god fläskfilégryta med wokgrönsaker. Bjöd på denna igår när vi hade besök och alla åt flera portioner.
  6 pers
  Ingredienser :
  2 fläskfiléer
  1 litet paket 500 gram wokgrönsaker (findus)
  600 g Philadelphiaost naturell (2 stora burkar 300g)
  5dl matlagningsgrädde
  2,5 -3 msk kalvfond (bong )
  2,5 -3 msk grönsaksfond (bong)
  1 msk soya

  (Låter mkt sås men det blir alldeles lagom i och med att woken ska i med)

  Servera med pasta och sallad

  Blanda alla ingredienser till såsen i en kastrull och låt sjuda upp. Skär fläskfilén i lagom stora bitar o Bryn fläskfilén klart och lägg sedan i den i kastrullen med sås. Till sist steker jag wokgrönsakerna knaperstekt i olivolja och häller sist över grönsakerna i grytan innan servering. Mitt favoritrecept som jag vill dela med mig av.

  1. Maja75 skriver:

   Åååhh, låter supergott! Ska jag absolut testa! Tack, Josefine!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *