BOKIDEER OCH SLUTSÅLDA BÖCKER

 I REKLAMSAMARBETE FÖR MIN BOK

Hej hej, 

Det har varit en fantastiskt rolig helg, mycket jobb, möten, träffat bloggkollegor och besökt Stockholm Street Food. En helg i matens tecken, helt klart. När jag hade möte med Bonnier så diskuterade vi Middagstipset, och jag vet att ni var många som undrade om den ”stora” upplagan skulle komma ut till försäljning igen. Den blev ju tyvärr slutsåld i somras. Vanligtvis säljer man orginalutgåvan ett år, och det har vi gjort nu. För att sedan börja med ett s.k ”danskt band” vilket är en mjukare och lite billigare utgåva. ( Fast fortfarande på svenska, såklart ) Men eftersom efterfrågan varit så stor så beslutade dem sig för att trycka upp ett gäng till av ”originalet”. Så vill ni ha den bör ni passa på nu.

Original utgåvan av MIDDAGSTIPSET beställer ni här (så långt lagret räcker)
179 :- kostar den. Fri frakt.
.

Den billigare utgåvan i ”mjukband” hittar ni här för 99:-

.

Baka med Godis som är min första bok går också beställa som mjukband.
Den hittar ni HÄR
.
Samma recept men i olika ”band”

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
asd
4 år sedan

Hej

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x