Det finns alltid plats för en liten efterrätt

Tjingeling,
.
I dag har jag uträttat ärenden på stan, lagat mat och handlat. Imorgon vankas det kräftskiva här hemma på bryggan med hela tjocka släkten. Ett stort knytkalas fick det bli, det är det bästa när man blir många. Och nu har jag lagat färdigt mina rätter, så nu kunde jag glida ner i soffan en stund och lata mig.
Lunchen käkade vi inne i stan efter att ha sprungit runt i massa butiker. Sen spelar det ingen roll hur mätt man är. Man sparar alltid en extra plats för en liten efterrätt. Så en glass fick det bli innan vi åkte hem igen.
.

Snart blir det seriemaraton, med chips & snacks. Har hunnit smälta glassen 😉
Såg sista delen av Handmaids Tale igår, så nu har vi precis hittat en ny serie att följa.
.

Ville bara kika in och önska er en trevlig kväll,

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4 år sedan

Herregud vilken glass!

Nästa inlägg

Godkväll från Kalmar

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x