Godkväll från Kalmar

 

Godkväll i stugorna,
Tittar förbi med denna fina bilden på svanfamiljen. De är här varje år, eller iallafall för tredje året i rad nu.
Ja, torsdagkväll nu, och det är inte många dagar kvar på sommarlovet 2019. På tisdag börjar ”småttingarna” skolan igen. Och inte heller är de särskilt små heller längre, Melvin börjar ju 8:an och Nomi börjar 5:an. Men vi känner oss tankade på energi efter detta lovet, vi har hittat på så mycket roliga saker, haft grillkvällar, vänner på besök och bara hängt hemma vid poolen. En bra kombinerad semester med andra ord.  Och nu ska det faktiskt bli riktigt härligt att komma tillbaka till rutiner igen. Jag gillar lov, men vet i tusan om jag inte gillar vardagen bättre.

.
Hej hopp, hörs imorgon.

♥ ♥ ♥

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Lunch- & fikadejt

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x