Ensamlunch

Men hallå,

Hur kvalmigt är det inte ute idag? Sådär jobbigt & tungt åskekvavt liksom. Jag har inget emot värmen så länge solen skiner, men här är det bara molnigt. Sitter i köket och försöker jobba ikapp, alla fönster och dörrar öppna för att skapa lite korsdrag. Men svettas nog snart bort. Jaja, nog med klagande, jag åt en supergod lunch iallafall i min ensamhet. Färdiggrillad kyckling med sallad, så himla simpelt och ack så gott.
På schemat idag står det redigering av bilder. Jag ska välja ut bilder från fotograferingen av den senaste boken, sådana bilder som inte kom med i boken men som jag vill dela med er 🙂 Så jag har några tusen bilder att gå igenom, sedan ska jag försöka redigera och få lite ordning på dem. Många har frågat när boken kommer, jag har inte fått något exakt relesedatum än. Men jag tror att vi pratade om slutet av september. Längtar tills jag får hålla i boken för första gången, det är så coolt & malligt ögonblick.

Men nu måste jag sätta fart här,
ha en underbar Onsdag hörrni.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

KYCKLINGGRATÄNG I UGN MED EXTRA ALLT

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x