SOMMARFIKA

Hej där soliga onsdag,

Har precis ätit frukost och ska ge mig ut och öppna poolen till barnen & kompisarna. Jag ska skrapa/ rengöra stegen till bryggan idag så att vi kan få i den i vattnet innan midsommar. Det var faktiskt oväntat ljummet i havet märket jag, så kanske till och med en badkruka som jag vågar bada snart. Här fortsätter jag med kyl, frys och rensning. Så efter en djupdykning i fruktskål och frys fick jag ihop sommarens godaste mellanmål.

För vad kan bli mer somrigt än fruktsallad ? 
Jag hade lite söta halvfrusna jordgubbar,
mogen kiwi, banan, äppel, päron och några clementiner. Skala och klyfta ner i en stor skål.
.


Serveras i strålande solsken med ovispad grädde.
Så gott & med smak av sommar.

.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

SYLTRUTOR MED CRUNCH

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x