Dagens kontorsplats


Hej hej,

Nu är huset fullt av barnfötter igen, precis som det ska vara.
Några hade sovkompisar sedan igår, några kompisar kommer idag och ska stanna tills imorgon. Sommarlov när det är som bäst. Solen skiner och det planeras poolbad även idag, och sedan blir det nog en grillmiddag till kvällen. Fast jag har massor med jobb att göra, plöja mig igenom mailen kommer ta sin tid. Hann aldrig öppna den igår, pju.  Men min kontorsplats är det inget fel på iallafall, en vacker sommarbukett och en stor kopp kaffe. Love it.

Förresten jag bakade en super god syltkaka igår, i långpanna. Ska slänga in receptet till er snart.
Håll utkik.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

KÖTTBULLAR TILL MIDSOMMAR

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x