Trädgårdsfix

Tjena, 

Trädgårdsfix står på schemat mellan möten med revisorn, och min tålmodiga PT ( som äntligen lyckats tjata upp mig från sofflocket ) Haha… Jag förstår på riktigt inte varför det är så svårt för mig att få till dessa träningspass, jag är BÄST på att hitta på ursäkter. Vi kom fram till att det var 4-5 månader sedan jag tränade sista passet. Så ni förstår va? Känns så onödigt att ha gymkort som kostar pengar varje månad utan att man använder det. Så nu blir det nya tag igen…. Hehe. Idag lyser solen över Kalmar så det blir middag på någon av uteserveringarna på stan idag. Hur mysigt, var evigheter sedan jag var ute & käkade med någon tjejkompis. Så det ser jag fram emot, och eftersom jag tränat idag så borde jag kunna beställa in lite extra pommes och sås. Eller hur? 😉

Hoppas ni får en härlig start på helgen
och att solen lyser över er också.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Eva
4 år sedan

Vilken underbar buske med lila blommor. Är det någon slags buskmalva?
Kram

Katja
4 år sedan

Har du några tips på bra restauranger i Kalmar? Ska nämligen dit nu i sommar 😊

Martina
4 år sedan

Tycker man inte att gymträning är kul, gör det inte.Tycker man att något är tråkigt, blir det inte till en vana man kan hålla resten av livet. Idag finns det så pass många träningsformer så alla människor kan hitta sin. Man behöver inte tvinga sig till gymmet om det är pest och pina, utan då bör hitta sin träningsform. Kanske är det promenader som du verkar gilla mer? Sök och du skall finna. Det är bara din fantasi som kan sätta stopp. Har testat det mesta (grupppträningspass, vanlig gymträning eller ptpass) och landat i boxning. Och i dagsläget ser jag inte hur jag skulle kunna sluta med det, börja träna något annat. Träning ska vara kul och ge energi. Inte ta energi eller kolla på klockan hela tiden under träningspasset.

4 år sedan

Man bör ha i minnet att ta det försiktigt med träningen enär man annars kan komma att bli duktig.

Nästa inlägg

COCKTAIL MED AVOKADOKRÄM & MANGOTOPPING

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x