COCKTAIL MED AVOKADOKRÄM & MANGOTOPPING

Jag ville ha en förrätt utan skaldjur.
Då det finns de som inte gillar detta ( Fast det som är så gott )
Så jag tog fram en len och krämig avokadofyllning toppad med mango, lök & chili och så en rejälklick med stenbitsrom.
För det gillar väl alla 😉


Till 6 förrätter behöver du: 
2 mogna avokado
2 msk gräddfil
några droppar citronsaft
1 nypa flingsalt
1 doft med vitpeppar

Toppingen: 
Mogen mango
rödchili
hackad rödlök
citronsaft

Gör så här:
Skala och mosa ihop avokadon till en krämig röra. Smaka av med gräddfil, citron, salt & vitpeppar.
Fyll sedan snapsglasen till hälften. Hacka ner lök chili och mango och smaka av detta med citronsaft.
Fyll upp glasen ytterligare med detta. Toppa med stenbitsrom.
Volia, klart att bjussa på.

1

One response to “COCKTAIL MED AVOKADOKRÄM & MANGOTOPPING

  1. A Gustafsson skriver:

    För min del handlar det inte om att jag gillar eller inte gillar skaldjur. Vi är ganska många som är allergiska mot dem!
    Men det är synd att det finns så få förrätter som inte innehåller skaldjur…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *