Tre snabba frågor

 

Var nere och storhandlade i förmiddags, provar efterrätter på löpande band i dag. Kul, men framförallt gott. 😉
Och medan de står i kylen och gottar till sig tänkte jag kika förbi er.
.

Köpte mig ett gäng röda rosor på affären.

Brukar köra ett litet sådant här inlägg var & vartannat år. Först för att det är kul att lära känna er,
och även för att se om ni gamla följare fortfarande hänger kvar här. Det jag kunnat utläsa de flesta gånger är att en majoritet av er jobbar som ”dagisfröknar”. Så nu vet vi att många dagisfröknar gillar mat & bakning väldigt mycket. Tänkte se om det stämmer även i år. Jag kan börja.
.

” Jenny heter jag och är nyss 38 år fyllda. Jag har fyra barn och bor i Kalmar.
Startade denna bloggen för 10 år sedan, och har arbetat med den sedan dess.  ” 🙂
.

1. En liten snabb presentation vem du är. 
2. Vad jobbar du med.
3. Hur / när hittade du hit till bloggen.
.

 

 

0
Prenumerera
Notis om

101 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kristin
4 år sedan

Hej Jenny

Kristin heter jag bor också i Kalmar. Med maken Peter och 2 barn på 10 och 14 år.
Jag jobbar med försäkringar. Och hittade till din blogg nu när du flyttade till Kalmar. Så det var väl för 2 år sedan ungefär.
Tack för en härligt inspirerande sida.
Kram

jennysmatblogg
Reply to  Kristin
4 år sedan

Hej Kristin.
Välkommen hit 🙂 Roligt att du trivs här.
Kramar

Sofia
4 år sedan

Jag heter Sofia, snart 29 år. Bor i Göteborg med sambo och första barnet på väg, jobbar i vanliga fall som sjuksköterska. Har följt dig säkert 3-4 år, hittade dig via instagram tror jag.

jennysmatblogg
Reply to  Sofia
4 år sedan

Hej Sofia 🙂
Spännande, grattis till bebisen i magen.
Roligt att du följt mig så länge.
Kram

Pernilla
4 år sedan

Hej Jenny
Pernilla, glad medelålders kvinna ( 48 år ) som tycker om att laga mat och baka .
Jag har två barn och två barnbarn bor i Stockholms län
Jobbar Sales mangager, på ett litet företag
Jag tror att jag hittade några recept av dig för många år sedan när jag googlade efter något specifikt och hamnade på PW sida.. sen följde jag med till denna..
Blir ofta inspirerad 🙂
Tycker så väldigt mycket om enkelheten- bra/fantasifull god mat som oftast passar en hel familjs smaklökar utan alltför många krångliga ingredienser i recept. Ofta sitter jag och dreglar framför skärmen när du visar upp bak och efterrättsbilder.. har lagat flera av dina recept.
Tack för en härlig blogg!

jennysmatblogg
Reply to  Pernilla
4 år sedan

Hejsan Pernilla

Då tillhör du en av dem som hängt med sedan starten.
Kul! Och vad glad jag blir att du följt med under alla bloggflyttar och med alla recept som uppdaterats.
Kramar

Anki
4 år sedan

Hej Jenny.
Anki heter jag är 47 år , bor uppe i Norrbotten med min man och 4 barn 26,24,20 och 10 år gamla killar.
Jag jobbar i vården som undersköterska, har hittat din blogg för ca 3 år sen och läser den varje dag, har provat väldigt
Många av dina recept..jag älskar att baka och laga mat , och dina recept är allt man behöver 😀 så tack för en underbar receptblogg ! Kram.

jennysmatblogg
Reply to  Anki
4 år sedan

Hej Anki.
Wow , varje dag. Det är en trogen läsare det 😀
Det värmer verkligen att ni gillar mina enkla recept.
Tack för att du tar dig tid att skriva och berätta det.
Stor kram

Caroline
4 år sedan

Hej! Caroline heter jag, är 33 år gammal och bor i Linköping med min sambo och tre barn. Är socionomstudent (som precis gått på SOMMARLOV :)). Hittade hit för typ 3-4 år sen. Kikar förbi varje dag. Gillar att du lagar vanlig hederlig mat. Passar oss som är en småbarnsfamilj.

jennysmatblogg
Reply to  Caroline
4 år sedan

Åå vad härligt med sommarlov 🌸
Och att du trivs här ☺️
Kram

CHRISTEL
4 år sedan

Hej jag heter Christel jobbar som undersköterska är sjukskriven just nu fick en allvarlig fraktur under knät Jag är 56 år sambo och en dotter på 24 år Jag älskar din blogg och de härliga recepten en vän tipsade mig om din blogg för ett par år sedan Tack för allt du delar med dig kram

jennysmatblogg
Reply to  CHRISTEL
4 år sedan

Hej Christel,
Men nej, aj! Hoppas du blir bra jättefort.
Krya på dig!

Kramar

M
4 år sedan

Hej Jenny! ☺️

Heter Maria, är 24, läser på juristlinjen på UU och bor i Gävle. Har läst din blogg sedan tiden innan du bloggade hos Pernilla Wahlgren, så det är nog 10 år snart 🙊
Hittade hit när jag googlade efter recept och har testat på flera av dina recept 🌸

Älskar även dina inlägg om resor och inredning, gillar att det inte bara är ett ämne du bloggar om. Man får lite allt möjligt som läsare 🌸

Tack för alla tips du delar med dig av 💞

jennysmatblogg
Reply to  M
4 år sedan

Hej Maria,
Jasså du är också en av de gamla veteranerna på bloggen 🙂
Roligt! Ja jag ska försöka bli bättre på att blanda ännu mer, jag tycker själv det är kul att läsa blandade bloggar.
Kram

Nina Gbg
4 år sedan

Hej Jenny!
Heter Nina och är 40 år, bor med sambo och vår femåriga son i centrala Göteborg. Har följt din blogg i många år, letade recept och inspiration till Middagsklubben som jag är med i. Har blivit en hel del lagat o bakat från din sida, uppskattat varje gång. Keep up the good work!!

jennysmatblogg
Reply to  Nina Gbg
4 år sedan

Hej Nina,
Götlaborg minsann, det är fint där!
Vad roligt att höra. <3

Kram

Petra
4 år sedan

Hej 😊
Petra heter jag. Jag är 42 år och bor i Vimmerby tillsammans med min make och två söner (18 och 15 år). Jag jobbar som medicinsk sekreterare på sjukhuset i Eksjö.
Jag har följt dig i cirka 2 år. Min moster tipsade om en bra och inspirerande blogg. Och hon hade rätt! Jag har fått ett intresse för matlagning tack vare bloggen och din kokbok! Ser fram emot den nya boken!
Lycka till med allt i framtiden! 😊

jennysmatblogg
Reply to  Petra
4 år sedan

Hej Petra.
Vimmerby är fint. Roligt att du gillar blandningen på bloggen

Kram

Anita
4 år sedan

Hej Jenny
Jag heter Anita och 60 år är gift har 4 barn och 6 barnbarn bor i härliga Österlen. Jobbar som musiker och har även en gårdsbutik.
Tycker dina recept är enkla att följa har följt din blogg ca 2 år

jennysmatblogg
Reply to  Anita
4 år sedan

Hej Anita,
Å Österlen, jag har aldrig varit där.
men bestämt mig för att försöka hinna med ett besök dit nu i sommar.

Kram

Minna
4 år sedan

Hej Jenny!
Minna heter jag och är 23 år gammal. Bor med min sambo i Eskilstuna men är uppvuxen utanför Uppsala. Jag är nyexad socionom och jobbar som biståndshandläggare främst med hemtjänst och äldreboende etc men även en del socialpsykiatri. Jag har läst din blogg i ett antal år nu, ingen aning hur många men tror det är sen mitt matintresse tog fart på riktigt efter gymnasiet så ca 4-5år. Tycker definitivt din blogg är dwn bästa, går alltid in här istället för att googla när jag letar recept på något särskilt. 😊 Kram!

jennysmatblogg
Reply to  Minna
4 år sedan

Hej Minna,

Grattis till examen. <3
Vad glad jag blir att du gillar bloggen. Det värmer en gammal matbloggares hjärta. <3
Kram fina du.

Victoria
4 år sedan

Hej! Jag heter Victoria, bor i Örebro & arbetar som förskollärare 😉! Lusläser & lagar många av dina recept! Älskar även att resa så då är din blogg perfekt för mej! Kram 😍!

jennysmatblogg
Reply to  Victoria
4 år sedan

Åhh vad roligt att höra.
Fler resor blir det. Och massa fler recept också såklart. Kram

Sara
4 år sedan

Jag måste nog vara din minst representativa och mest random läsare hahaha. Sara heter jag, 25 år gammal, bor i Tyskland och jobbar som forskare. Det känns som att jag precis började läsa din blogg men när jag tänker efter har jag nog följt den sedan start eftersom jag minns Nomi som en bebis?! Hur sjukt?! Hittade hit när jag googlade efter recept och fastnade för sättet du skriver på-både recepten men även kombinationen med resorna och familjeliv. Jag tror att det som får mig att vilja läsa är din anspråkslöshet och tacksamhet, eller snarare medvetenheten kring den, hur du trots allt lyckas hålla dig nere på jorden och skriva recept för helt vanlig mat, och att du inte går efter trendiga dieter utan mer har lagomtänket, att det är okej med allt från färdigmat till hemlagat, kontrasterna där gillar jag! Jag hoppas du fortsätter på samma spår! 😀

Lisa
Reply to  Sara
4 år sedan

En till bosatt i Tyskland:) kommenterade innan jag läst din kommentar! Toll! 😬

jennysmatblogg
Reply to  Sara
4 år sedan

Hej Sara,

Dej känner jag ingen sedan innan ( eller mailen då )
Ja, att vara forskare sticker ut, så himla tufft. Vad forskar du inom ?
Vad fint skrivet, blev nästan lite tårögd. <3 Tack snälla.

Kramis

Sara
Reply to  jennysmatblogg
4 år sedan

Ja jag har kommenterat innan, deltagit i tävlingar och så 🙂. Jag forskar inom cellbiologi! Och sen så bakar jag svenska kakor och bjuder mina tyska kollegor hahahah, jag har redan lärt dem vad fika är😛.

Sara
4 år sedan

Hej! Jag heter Sara, är 32 år och bor i Lund med min man och dotter på 2 år.
Jobbar som servitris och pluggar till yrkeslärare.
Jag hittade din blogg för några månader sedan bör jag sökte efter matbloggar att inspireras av till middagsmaten😊

jennysmatblogg
Reply to  Sara
4 år sedan

Hej Sara.

Lycka till med studierna. Min dotter jobbar också som servitris, och tycker det är jättekul.
Kram

Victoria
4 år sedan

Hej! Victoria heter jag, från Finland, 26 år gammal, gift och mamma till en liten flicka på 4 månader. Mammaledig just nu. Jag hittade bloggen när ja sökte recept och tips till middag för något år sedan!

jennysmatblogg
Reply to  Victoria
4 år sedan

Hen Victoria från Finland.
Jag var i Finland för första gången förra året.
Så vackert!

Kram

Lisa
4 år sedan

Jag heter Lisa och bor i Tyskland med man och tre barn 🙂 kommer dock ursprungligen från Göteborg och flyttade till Tyskland efter gymnasiet, till Mitt livs kärlek (tysk) som jag träffade en onsdag kväll på en irländsk pub i Göteborg, där han var på weekendsemester med en kompis. Vi hade känt varann i två veckor när jag kände „vad har du att förlora?“ och tog mina saker och flyttade till honom! 17 år sen nu 🙂 jobbar med marknadsföring/översättning och Älskar både jobbet och kollegorna! Kommer inte ihåg hur jag Hittade Till bloggen, Men kikar in regelbundet sen några år tillbaka! Älskar att inspireras och se Bilder från resor, är själv helt galen i att resa! Du är grym! Kram

jennysmatblogg
Reply to  Lisa
4 år sedan

Hej Lisa,

Men wooow, jag ryser. Så jäkla modig du är.
Heja dej, och länge leve kärleken <3

Kram

Madde
4 år sedan

Jag heter Madelene, är 25 år och bor i Ödeshög (Östergötland) i ett hus med min man och hans två fina barn. Tycker om att fixa i mitt hus/trädgård och att laga mat! Och resa! Jag jobbar som barnskötare på en förskola. Kommer inte ihåg hur jag hittade till din blogg men det är nog cirka tre år sen, nu läser jag den jämt 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Madde
4 år sedan

Hej Madelene.

Roligt att du trivs här <3

Kram

Lisa
4 år sedan

Lisa 28 år hittade till din blogg 2010 jobbar som undersköterska

jennysmatblogg
Reply to  Lisa
4 år sedan

Hej Lisa,
Oj du har också följt med mig här länge.
nästan från starten. Hoppas du sak stå ut med mig länge till 😀
Kram kram

Linnea
4 år sedan

Linnea heter jag och bor i Karlstad med min sambo och två småttingar. För tillfället är jag föräldraledig med dessa små och har definitivt och göra. Därför passar dina recept så bra, enkla och med ingredienser man hemma oxh det blir ljuvligt.
Jag jobbar som biomedicinsk analytiker inom transfusionsmedicin i region Värmland.
Hur jag hittade Bloggen? det minns jag faktiskt inte. Tror jag sökte på nått recept och klickade på en av dina och sedan var jag fast.

jennysmatblogg
Reply to  Linnea
4 år sedan

Hej Linnea,
Värmland, där har jag aldrig varit. Måste åka dit.
Du jobbar som vaddå ? 😉 haha… Fick försöka uttala det ett par ggr här för mig själv medan jag läste. Häftigt!
Du är så välkommen att stanna kvar. Kram kram

AnnBritt Carlsson
4 år sedan

Hej Jenny!
AnnBritt heter jag och jag bor o arbetar på ett lantbruk på Småländska höglandet! Jag är gift o har tre barn i skolåldern! Jag gillar att laga mat o baka! Odlar gärna grönsaker! Här följt dej i åtminstone fyra år! Ett av de första recepten jag gjorde var Ann-Maries musli o det är en favorit här hemma, som jag gjort många gånger!

jennysmatblogg
Reply to  AnnBritt Carlsson
4 år sedan

Hej AnnBritt,
Ja men visst är Ann-Maries musli god.
Jag ska hälsa henne det när vi ses nästa gång.
Det är en favorit här hemma också.
Kram

Therese
4 år sedan

Therese heter jag. Snart 40 🙂
1 barn, 1 bonusbarn och sambo. Jobbar som förskollärare.
Vet inte hur jag hittade din blogg men det var längesen. Men gillar att baka så antar jag googlat efter ngt recept och hittat dig 🙂 heter Tidis på instagram och har taggat dig i några bakverk under åren

jennysmatblogg
Reply to  Therese
4 år sedan

Hej Therese,
ja Tidis känner jag ingen. Vad roligt.
Och se där, förskolelärare här också. Hihi.
Kram kram

Natalie
4 år sedan

Jag heter Natalie är 42 år och bor i Tyringe i Skåne med make och en dotter på snart 10 år. Jag är sjukskriven just nu efter en mental krasch men jag har en tjänst på Lantmäteriet som handläggare. Jag har följt din blogg sedan du bloggade hos Pernilla W.

jennysmatblogg
Reply to  Natalie
4 år sedan

Hej Nathalie,
Din mailadress känner jag igen 🙂 Hoppas du kryar på dig snabbt.
Många kramar från Kalmar.

Anna
4 år sedan

Anna heter jag blir 37 år i höst. Bor i Rotebro med min sambo och våra killar som är 6 och 2 år. Jobbar som receptionist.
Hittade till din blogg för några år sen.
Älskar att recepten är enkla och det blir ju så gott 😊
Min favorit är kladdkaka extra allt, den ska bakas till kalas i helgen.
Tack för all inspiration du ger! Du verkar vara en härlig tjej!

jennysmatblogg
Reply to  Anna
4 år sedan

Hej Anna,

Jag har förstått att det är många som hittat hit just på grund av den kladdkakan.
Hur häftigt?! Tack snälla, du verkar också vara en härlig tjej,
Glad sommar <3
Kramar

Anneli
4 år sedan

Anneli från Finland, jobbar på kontor i ett plåtslageri (med ca 20 manliga jobbarkompisar) och hänger fortfarande kvar och får ny matinspiration 🙂
Har provat dina recept sedan din tid på femme…

Lina
4 år sedan

Lina heter jag är 38 år bor utanför Växjö med man två barn 12 och 15 år gamla. Jobbar på förskola;)
Har läst din blogg under flera år och har även din kokbok som jag älskar. Du har en helt fantastisk blogg. Tack!
Kram Lina

jennysmatblogg
Reply to  Lina
4 år sedan

Där ser ni.. förskola / dagis å skola.
Det är ni som gillar att hänga här mest 😉
Tack snälla, det är så fint att höra att ni gillar boken.

Kramis

Åsa
4 år sedan

Hej Jenny

Jag är en gammal bloggläsare som började läsa din blogg på Pernilla-tiden 🙂 Du och din blogg är så inspirerande på alla sätt och du verkar vara en himla go tjej. I sommar åker vi som vanligt till Öland och till Böda. Tänker alltid på dig när vi passerar Köpingsvik 🙂

Jag bor i Stockholm och är 46 år. Har tre barn på 26, 21 och 12 år, sen har jag två små barnbarn också. Jag arbetar med utredningar inom polisen.
Jag önskar dig en härlig sommar 🌞
Kram Åsa 🌸

jennysmatblogg
Reply to  Åsa
4 år sedan

Men åhhh, vad gullig du är. Det värmer.
Köpingsvik i mitt hjärta. Kommer hänga där massa i år också trots att jag inte har stugan kvar 🙂
Coolt att jobba inom polisen, det hade jag velat om jag inte jobbade med det jag gör idag,
Kram och ha en härlig sommar. <3

Lisa
4 år sedan

Hej!
Jag heter Lisa och jobbar som dagmamma. 😉
Jag har fem egna barn och bor på en ö utanför Lidköping.
Har följt din blogg i flera år och köpt din senaste bok Middagstipset,
så glad för den! Blir mycket matlagning med många barn i huset.
Tack för all inspiration!
Lisa

jennysmatblogg
Reply to  Lisa
4 år sedan

Hej Lisa,
Så härligt! 😀 Roligt att du gillar senaste boken oxå .

Kram

Lisa
4 år sedan

Just det, 38 år är jag.

al68
4 år sedan

Anna-Lena, nyss fyllda 51 år, 3 söner som är 29, 27 och 15. Jobbar som projektledare på en taktisk kommunikationsbyrå. Har följt dig sedan du bloggade för Pernilla Wahlgren så det är ett tag sedan.

Ha en fin dag <3

jennysmatblogg
Reply to  al68
4 år sedan

<3

Viola
4 år sedan

Viola heter jag och har läst dig sedan PW tiden, är väl inte världsbäst på att kommentera tyvärr – ska försöka bättra mig 😉 Jag är 50 år, gift och vi har en son och en katt. Bor i Skultuna, som ligger 1,5 mil norr om Västerås, jobbar på ett kongresscenter inne i Västerås och trivs. Älskar att baka! Laga mat är mer ett ”måste” och det är ju där dina kokböcker kommer in, jisses vilken hjälp de är!

Anna
4 år sedan

Jag är 26 år och bor i en mindre stad i norra Sverige med sambo och ett barn. Jag arbetar som lärare men är just nu föräldraledig 🙂 Jag tror att jag hittade in till din blogg av en slump då jag googlade något bakrecept för flera år sedan. Sedan blev jag väl kvar då bakverket blev lyckat 😉 Det bästa med din blogg tycker jag är variationen och att dina recept både inom mat & bakning är så pass enkla både sett till ingredienserna och tillvägagångssätt. Jag gillar att greja i köket men håller det gärna enkelt 🙂

Lotta
4 år sedan

Lotta heter jag, 48 år och bor ii Göteborg. Mitt stora intresse är mat & letar hela tiden efter nya recept. Har hittat mycket inspiration hos dig & testat många av dina recept.
Hittade till din blogg 2014 och är här inne varje dag.
Tyvärr blev jag kroniskt sjuk 2914 i cancer och har bestämt mig för att samla mina bästa maträtter i en bok till mina barn. En bok med recept och lite husmorstips de kan ha nytta av i livet när mamma inte finns kvar ❤️

Frida
4 år sedan

Hej!😁
Frida 26 år ifrån Varberg!
Jobbar som butiksbiträde i en Ica butik.
Hittade den blogg för många år sedan eftersom jag är en bak och mat galen person! Har gjort väldigt många utav dina recept och gillar de allihopa😁

Camilla
4 år sedan

Hej Jenny!
Camilla heter jag och är 36 år. Bor i Morgongåva med min man och 2 bonusbarn (9 & 14 år) och jobbar som fastighetsmäklare i Uppsala. Hittade din blogg när jag googlade efter något recept och sedan dess är jag fast! Kikar in var och varannan dag och har provat massvis av dina recept, både mat och bak och desserter 🙂

Anna M
4 år sedan

Hej!
Jag heter Anna är 60 år och bor i Gävle. Jag bor med min man. Har två barn och fyra barnbarn. Har följt din blogg i ett år nu. Tycker om dina recept och framförallt dina resereportage. Lättlagade och enkla recept, det tycker jag om. Ibland vet man inte vad man ska laga för mat men då kollar jag din blogg och får då många bra idéer.
Tack för en trevlig blogg.

Sara
4 år sedan

Hej!
Jag heter Sara och är 25 år gammal. Bor i Jönköping tillsammans med min sambo och våra två barn. Jobbar som undersköterska.
Kommer inte ihåg hur jag hittade din blogg, men har kikat in regelbundet under några år.
Dina kladdkakemuffins bakas flitigt här hemm, supergoda och enkla att baka tillsammans med två små barn 😊

jennysmatblogg
Reply to  Sara
4 år sedan

Hej Sara 🙂
Jönköping är vackert.
Kladdkakemuffinsen är en favorit här hemma oxå. Perfekt att baka med för barnen 🙂

Elin
4 år sedan

Jag heter Elin, fyller 36 år nästa vecka. Har 2 döttrar 8 och 11 år gamla och en sambo. Bor i Tumba utanför Sthlm.
Jag är utbildad kock och jobbar i ett skolkök! Jag har läst din blogg länge, började nog när du bloggade på Pernilla Wahlgrens sida 😊
Jag älskar att baka, ett av mina stora intressen och jag har testat många av dina recept!

jennysmatblogg
Reply to  Elin
4 år sedan

Hej Elin 🙂
Stockholm i mitt hjärta <3 finare huvudstad får man leta efter. Roligt att du hängt med mig i alla år här.
Kram

4 år sedan

Hej! Jag heter Evelina´, blir strax flax 38 år. Bor i Edsbyn i Hälsingland tillsammans med sambo och två döttrar (7år och 11 år). Jobbar som förskollärare, har läst din blogg länge, länge och skriver även på en blogg själv (välkommen att kika in där). Letar alltid bland dina recept om jag ska göra en smarrig efterrätt, baka, laga mat eller ställa till med partaj. Så tack för att du delar med dig!!!

jennysmatblogg
Reply to  Evelina
4 år sedan

Hej Evelina.
Japp många förskolefröknar är det här. Ni gillar att baka och laga mat lika mkt som jag 🙂
Tack för att du följer och gillar. Jag har varit inne på din blogg, känner igen den nu när du skrev adressen 🙂
Kraaam

Lisa
4 år sedan

Hej!
Lisa heter jag, är 28 år och har en vild 5 åring. Jag bor i ku gsbacka och läser till f-3 lärare samt 4-6 i so och engelska. Jag hittade bloggen för några år sen när jag letade eftergoda recept och har hittat mycket gott. Skulle dock önska lite mer allergi vänliga efterrätter då vi har mjölk och nötallergi i familjen.
Kram
Lisa

jennysmatblogg
Reply to  Lisa
4 år sedan

Hej Lisa,
Vad roligt att du gillar bloggen. Och tack för feedback.

Kram

Katja
4 år sedan

Hej Jenny!
Jag heter Katja och arbetar som Intensivvårdssjuksköterska. Bor i Västerås med min man och två katter! Det var nog flera år sedan som jag hittade din blogg (kommer inte riktigt ihåg).. tror jag googlade på nått bakrecept och vips så kom jag in på din blogg å fastnade! Har bägge dina böcker och ser framemot att få reda på vad din tredje kommer innehålla 😊
Keep up the good work!
Kram 🌼

jennysmatblogg
Reply to  Katja
4 år sedan

Hej Katja 🙂

Vilket viktigt jobb! Heja dej.
Roligt att du gillar böckerna. Så stolt över dem, men jag tror faktiskt att den tredje kommer vara min bästa.
Får se om ni också tycker det.

Kram

Birgitta
4 år sedan

hej hej
Heter Birgitta är 47 år. Bor i Bräkne-Hoby Blekinge med man och har två utflugna grabbar.
Jobbar som administratör på Region Blekinges underhållsavdelning med ansvar för sjukvårdens lokaler i västra Blekinge.
Har följt dig i många år. tror jag hittade hit via någon receptsökning 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Birgitta
4 år sedan

Hej Birgitta.
Bräkne- Hobby, det ligger nära Norge Boke va? Där hade jag min sommarstuga som liten 🙂
Roligt att du trivs här på bloggen.
Kram

Jessica
4 år sedan

Hej! Jessica 42 år och bor i södra Finland. Dagisfröken (lärare inom småbarnspedagogik heter det i Finland) är mitt yrke och på fritiden bakar, promenerar o reser jag. Har två barn; 17 och 12 år gamla. Jag kollar din blogg morgon, middag och kväll…älskar att läsa om dina resor och testa dina recept! Har köpt dina böcker och är väldigt nöjd med köpet!

jennysmatblogg
Reply to  Jessica
4 år sedan

Hej Jessica,
Dagisfröken… vad var det jag sa 😀 Ni gillar mat & bakning.
Oj, då måste jag bli flitigare på att uppdatera om du kikar in tre ggr om dagen 😀

Kraaam

Marre
4 år sedan

Är snart 40 😢 Jobbar som Lokalvårdare
Bor i Blekinge, född skåning, 2 barn
Följt dig några år 👍

jennysmatblogg
Reply to  Marre
4 år sedan

Hej Marre,
40 år- grattis. Jag ser fram emot min 40 års dag, man ska vara glad att man har chansen att få bli äldre <3

Kram

Sophia
4 år sedan

Hej! Jag heter Sophia, är 29 år och bor i en liten by utanför Jönköping med min man och våra 2 söner. Vi bor o en gammal frikyrka från 30-talet som vi just nu är i full gång att renovera. Jag jobbar som undersköterska på ett korttidsboende men är för tillfället mammaledig 😊 Jag hittade till din blogg för några år sedan när jag sökte runt på nätet för lite ny inspiration. Har hänt med dig sen dess 😍 Tack för en fantastisk blogg med fantastiska recept! 👏

jennysmatblogg
Reply to  Sophia
4 år sedan

Hej Sophia,
Vilken dröm att få renovera en gammal kyrka. Jag brukar ofta drömma mig bort på hemnet bland kyrkor eller gamla skolor.
Men får väl inse att tid ( och framförallt inte pengar ) inte finns just nu.
Kram

Marie
4 år sedan

Hej Jenny!
Marie heter jag. Snart 43 år gammal. Bor i södra Småland och jobbar som rektor. Jag har tre snart utflugna barn 21, 19 och 17.
Jag har läst din blogg i många år, sedan du började hos Pernilla.
Jag gillar att få uppslag på vardagsmat och så tycket jag om att läsa om dina resor.

jennysmatblogg
Reply to  Marie
4 år sedan

Hej Marie,
Roligt att du följt med så länge.
Det är en lång tid, 10 år.
Roligt att du trivs här. Hoppas du kommer trivas lika bra i fortsättningen också.
Kraaaam

Marie
4 år sedan

Hej Jenny!
Jag heter Marie och är 47 år. Gift och har 4 barn, 3 killar 21, 18 och 15 och sen en dotter på 7. Jag älskar din blogg och har följt den ett gäng år. Försöker hålla mig ibland så jag har flera inlägg att läsa. Men kikar oftast in 1 ggn om dagen. Lättlagade recept, härliga resor, många tips, fina bilder från en underbar människa. Fortsätt som du gör. Många kramar och hoppas du får en underbar sommar

Isabella
4 år sedan

Hej!
Jag heter Isabella är 27 år och jobbar som geundlärare i bild och fritidshem, läser just nu även in hemkunskap. Från Växjö men bor sen 2,5 år tillbaka i Karlshamn.
Har följt dig på Instagram/bloggen sen 5 år tillbaka.
Tack för all inspiration!

Madde
4 år sedan

Hej hej😊 Madeleine heter jag. 34 år och bor i Ale Kommun. Kör truck på Volvo Lastvagnar. Läser din blogg nästan varje dag. När jag behöver inspiration så går jag in här och söker efter recept. Många kladdkakor och fiskrätter har det blivit tack vare din blogg😊 Kramis

Ida
4 år sedan

Hejsan! Jag heter Ida, är 23 år och har precis läst färdigt min utbildning till personalvetare. Jag har följt din blogg sedan jag flyttade hemifrån för ungefär 3 år sedan. Tack vare din blogg har jag fått upp mitt intresse för matlagning och blivit mycket bättre på att laga mat! 🙂

V
4 år sedan

Hej!
Veronica från Norrbotten. 47 år, jobbar på kontor. Har läst din blogg jättemånga år, provat massor av dina recept och köpt båda dina kokböcker (både till mig själv och som present till andra).
Tycker om mixen av innehåll på din blogg (mat, resor, inredning) då det speglar en del av mina egna intressen.

Nästa inlägg

MAT TILL MIDSOMMAR

101
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x