MAT TILL MIDSOMMAR

Nästa helg är det dags för midsommar ♡
Jag och barnen har inte riktigt spikat planerna ännu, antingen om vi blir hemma på ”ön” hela dagen. Vi har ju ett himlans trevligt midsommarfirande här också, där det kläs midsommarstång och dansas. Eller om vi gör som vi brukar göra, att vi åker över till systeryster på öland & dansar och äter gräddtårta med dem först. Innan vi åker hem hit för att duka upp till grillmiddag på bryggan. Ska vi gissa på att det kommer regna en skvätt på midsommar ? 😉 Det gör det ju ändå alltid.


.

Midsommarmaten är för oss väldigt lik påskbuffen.
Med ägghalvor, sill, köttbullar, prinskorvar, skagentårta & janssons och matigare pajer.

.

Recept kommer under veckan.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

BOKREA PASSA PÅ ATT FYNDA

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x