BOKREA PASSA PÅ ATT FYNDA

 I REKLAMSAMARBETE FÖR MIN BOK

 Tjingeling på er,

Jahopp då vart det tisdag igen. Kalmar bjuder på regn, men det gör inget för det är sol i sinne. Jag ska snart styra kosan mot Växjö och hämta upp Thelma. Idag ska vi uppvakta Tindra som tar studenten. Ser framemot nästa år när det är vår tur att planera Thelmas student. Men det blir festligheter i år trots allt, Thelma blir ju 18 år i sommar och Jacob fyller 20. Så vi har lite ”kalasligheter” att planera trots allt. Men nu kikade jag inte förbi för att skriva om det. Utan jag ville bara passa på att tipsa om erbjudandet på adlibris.


.

Nu är nämligen min bok nedsatt till 125 : – REA REA REA.
Erbjudandet är bara tillfälligt, och sträcker sig så långt lagret räcker.
1-2 dagars leverans tid, så skynda att fynda.

KLICKA HÄR

Min första bok ”Baka med Godis” går också att beställa
för bara 108 :-

KLICKA HÄR

Och min tredje bok…. den kommer snart gå att börja förbeställa.
Så spännande <3

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

JANSSONS FRESTELSE

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x