Måndagsshopping


Hej raringar,

Fick lite frågor av er på instagram om nyinköpta klänningen & armbanden.
Jag tillhör ju dem som tycker att det är trist att handla kläder, tur då att jag inte driver en modeblogg. Om och när jag ska shoppa så blir det nästan alltid på nätet. Då slipper man de upplysta provhytterna ( som aldrig är direkt smickrande ) och kan i lugn och ro kolla modeller och storlekar. Fast idag var jag tvungen att hitta något till morgondagens studentbjudning. Så efter att ha provat ALLA kläder som kom i min väg i tre butiker så hittade jag till sist en som faktiskt passade. Hehe… Så här kommer den. Inhandlad på Gina ( nej, inget samarbete ) Lite suddiga bilder tagna i förbifarten, men man ser ju hur klänningen ser ut 🙂
Söta armbanden kommer också från samma butik.

2

5 responses to “Måndagsshopping

 1. Johan skriver:

  Men hur snygg är inte du 😘

 2. Anna skriver:

  Du är Superfin som alltid ❤️

 3. Michelle skriver:

  Hej Jenny! Ifall du får tid över, skulle inte du kunna göra ett inlägg om midsommar? Jag har slut på roliga matidéer..

 4. Berith skriver:

  På instagram har du en supersnygg klänning på dig när du använder moppen. Var har du köpt den?

  1. jennysmatblogg skriver:

   Tack snälla, den kommer från HM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *