BONA FÖR RENARE GOLV

 I REKLAMSAMARBETE MED BONA

 Välkommen härliga Söndag,

Nu är det bara några ynka dagar kvar till skolavslutningarna, iallafall både för Melvins & Nomis del. Nu ser vi fram emot ett härligt sommarlov tillsammans. Thelma går ut tvåan, så vi har ett år kvar att planera hennes blivande student. Så mycket avslutningsfika blir det denna veckan gissar jag. I helgen har jag fixat här hemma i trädgården, jag har klippt gräs, rensat stengångar och påbörjat ommålning av plank & staket. Fast söndagar brukar jag vika en stund till städningen inomhus.
Fort ska städningen gå, jag gillar snabbt och smidigt. Vill lägga minimalt med tid inomhus men ändå att allt känns fräscht och iordning inför den kommande veckan.

Därför är det extra roligt att jag har fått prova Bonas städprodukter. Här snackar vi smidigt så det förslår.
Med Bonas spraymopp så har du allt-i-ett och slipper strula med skurvatten och hitta bra rengöringsprodukter. Spraymoppen är alltid redo, så det är bara att öppna städskåpet och städa undan lite kvickt. Läs mer HÄR

.

Här sprayar du bara enkelt på eventuella fläckar och torkar av, det blir inga ränder eller rester kvar.
Moppen känns stadig och lämnar ett skinande rent resultat efter sig. Jag som gärna försöker rensa ut onödiga saker som tar plats har redan slängt ut min skurhink, urkramade & moppskaft. De behöver jag inte längre, och skönt att ha ett lättöverskådligt städskåp.


Fördelen med att använda Bona spraymopp på trägolv är stor.
Trägolv är känsligt mot vatten, och man ska helst inte blöttorka trägolv. Därför är denna moppen så bra, nu tar man bara medel där det faktiskt behövs. Och det är anpassat för trägolv, och gör det skinande rent.


Här uppe på skaften trycker man när man ska spraya,
enkelt att använda och barnen tycker också att det är roligt att ta fram den och hjälpa till.
win-win. 

Nu har jag en grym rabattkod till er som också vill ha en egen spraymopp.
Med koden JENNYSMATBLOGG50 får ni : 50kr i rabatt.
Giltig från  9/6 2019 till den 7/8 2019

.
Ni hittar den bl.a på Byggmax : KLICKA HÄR
Och även på Bulidor:  KLICKA HÄR 

De har även omtyckta produkter till köket och utemöblerna. Sprayen till utemöblerna har jag hunnit prova och den är superbra, bara spraya på och torka av så släpper ingrodd smuts busenkelt. Jag torkade av alla mina utemöbler, som nya!

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Camilla Lindholm
4 år sedan

Är det medel för bara trä golv

jennysmatblogg
Reply to  Camilla Lindholm
4 år sedan

Om du klickar på länken så ser du de olika behandlingarna / medel du kan använda beroende på vilket golv du har.

Lily
4 år sedan

Hej. Om jag är inte till besvär hade jag gärna vetat vad är för färg på mattan, och var är den köpt? 🙏

jennysmatblogg
Reply to  Lily
4 år sedan

Färgen är jag osäker på vad den heter. Men det är en kall grånyans. Köpt som en heltäckningsmatta, med sydda kanter. ☺️

Frida
4 år sedan

Hej! Jag undrar var du köpt det stora runda bordet? 😀

Frida
4 år sedan

Hej! Jag undrar var du köpt ditt stora runda bord? 😀

jennysmatblogg
Reply to  Frida
4 år sedan

Artwood ☺️

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x