INNEHÅLLER ANNONSLÄNK

GLUTENFRI EFTERRÄTT

Jag hade gäster i helgen, både i fredags & lördags.
Och i båda fallen var det vänner till mig som var glutenallergiker. Så därför fick jag prova på att laga lite glutenfritt hela helgen kan man säga. Efterrätt är inte speciellt svårt att göra glutenfritt. Men innan dess måste jag tipsa om REAN på Bubbleroom just nu är det 25 % RABATT på massa snygga plagg. 
Dags att uppdatera vårgarderoben kanske ?  KLICKA HÄR

klicka här

Klicka här

Klicka här

Och nu till efterrätten
Jag bjöd på en favorit, men bytte ut digestiven mot glutenfria kakor.


De glutenfria kakorna & kexchokladen hittade jag i hyllan bland glutenfria produkter.
Daim är den vanliga du hittar i godishyllan. 

För 4 portioner: 
4 glutenfria kakor
1 burk karamelliserad kola
2 dl vispad grädde
hackad daim
hallon
glutenfri kexchoklad

Gör så här:
Krossa kakorna till botten. Toppa med den karamelliserade kolan, och vispad grädde.
Dekorera med hackad daim, hallon och kexchoklad.

12
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ingrid
5 år sedan

Men vad är ”glutenfria kakor” ? Det finns ju typ 10 olika sorters glutenfria kakor på hyllorna på ica. Är det chokladkakor, citronkakor, ”ballerina” kakor, kolakakor ??

jennysmatblogg
Reply to  Ingrid
5 år sedan

Man kan välja vilka man vill. Jag valde ”salted karamell” cookies

Anonym
Reply to  Ingrid
5 år sedan

Men snälla någon, man tar ju de man själv gillar bäst!

Sofia
1 år sedan

Vad är karamelliserad kolla? Kan inte hitta det någonstans. Tack för hjälpen!

Christina strömvall
Reply to  Sofia
1 år sedan

Karamelliserad mjölk
Finns färdig kolacreme i burkar vid bokhyllan i affären

Nästa inlägg

Veckomatsedel

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x