Mauritius

Hej där finaste, Hoppas ni har vaknat till en jättefin lördag. Här har precis min lillasyster och kusinerna åkt hemåt.  De kom hit igår och hängde med oss, vi lagade middag och tittade på ”Lets Dance”. Himlans mysigt.  Och nu har jag (äntligen) fått en bokningsbekräftelse på min jobbresa, så nu kan jag berätta för er att den bär av emot Mauritius. Hur lyllo är inte detta?
Jag har letat efter en fotograf, som skulle följa med mig. Men nu fick jag lovat att det kommer lösa sig på plats, så jag kommer att åka helt själv ”All by my self…..”.

 

Och ni är säkert några stycken som har varit där redan. Kan ni inte berätta vad jag inte får missa? Jag vet att jag har ett timmar varje eftermiddag där jag är ”ledig”. Så tipsa på om stränder, sevärdheter, mat eller annat trevligt.

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara Ekberg
5 år sedan

Åhhhhhhhh ~ så underbart 🙌🏻☀️
Var där januari 2017.
Jag hade endast haft med mig en bra bok ~ njutit av strand, hav, klimat , miljö & trevliga människor.

Sara
5 år sedan

Åhhhhhh ~ så underbart , var där januari 2017
Jag hade haft med mig en bra bok & njutit av strand, klimat, miljö & trevliga människor .
De får man inte missa 😅

Anne-Li
5 år sedan

Jag har varit på Mauritius, vi åkte som vi alltid gör på egen hand. Vi köpte flygstol m Tui och bokade lägenhet i Flic n flak. Vi hyrde bil och åkte runt och jag kan säga att när vi åkte hem och hörde stols grannen prata om sina veckor så började vi fundera om vi varit på samma ställe 😂.

Vill du ha Mauritius som det ultimata paradiset, stanna på resorten. Stränderna är väldigt vackra, men då är Seychellerna ett strå vassare på alla sätt. Jag önskar dig en trevlig helg!

Eva Olsson
5 år sedan

Hej Jenny 🌹
Har varit på mauritsius 2 ggr och det ör helt fantastiskt 😍
Du ska inte bara ligga på resorten utan besöka lite annat på ön. Vi har åkt med katamaran och sett apor och fantastiska vattenfall. Besök ett romdestilleri som heter Rhumeri de Chamarel. Glöm inte seven Colored earths. Helt magiskt ställe hela mauritsius. Snälla och vänliga människor med 😍
Ha en jättetrevlig resa & njut 😍
Kram Eva ❤️

5 år sedan

Sååå avis på dig vännen – men såååå väl värd är du!! Har inga tips tyvärr, men du får tipsa mig när du kommer hem och dricker kaffe på min altan. Puss och kram till dig och dina fina 🌻💋

Pia
5 år sedan

Hej. Vi var där i december. Båtturer o simma med delfiner är väldigt fantastiskt. Och övrig snorkling.
Våran nästa långresa går till Maldiverna/Sri Lanka. Har du varit där?

5 år sedan

Amazing!

jennysmatblogg
Reply to  Gourmettjejen
5 år sedan

Eller hur! <3

Josefin
5 år sedan

Hej! Min svägerska har bott på Mauritius i flera år. Kom hem nu i julas. Om du önskar tips så kan du få hennes namn på Facebook. Hon ger gärna tips!

Patricia
Reply to  Josefin
4 år sedan

Hej Josefin,
vi har planer på att resa till Mauritius i vinter. Planerna är en kombinationsresa via tui men vill ändå ha tips 😀 kan jag få din systers namn på fb?

malin
4 år sedan

Hej. Mauritius är superhärligt. Vi var där med två barn och hyrde egen lägenhet vid stranden i Flic on Flac och sedan i Black River. Min man är journalist och jag fotograf och vi skrev en del resereportage därifrån. Jag tycker inte du skall missa vattenfallen, Seven coloured earth, romdestilleri, finns en hel del från kolonialtiden som är spännande och allt som är världsarven från slavtiden. Sjävklart är dyka med vilda delfiner jättehäftigt med. Ps behöver du ha med fotograf ställer jag gärna upp haha.

Nästa inlägg

Nougatmuffins

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x