Mauritius

Hej där finaste, Hoppas ni har vaknat till en jättefin lördag. Här har precis min lillasyster och kusinerna åkt hemåt.  De kom hit igår och hängde med oss, vi lagade middag och tittade på ”Lets Dance”. Himlans mysigt.  Och nu har jag (äntligen) fått en bokningsbekräftelse på min jobbresa, så nu kan jag berätta för er att den bär av emot Mauritius. Hur lyllo är inte detta?
Jag har letat efter en fotograf, som skulle följa med mig. Men nu fick jag lovat att det kommer lösa sig på plats, så jag kommer att åka helt själv ”All by my self…..”.

 

Och ni är säkert några stycken som har varit där redan. Kan ni inte berätta vad jag inte får missa? Jag vet att jag har ett timmar varje eftermiddag där jag är ”ledig”. Så tipsa på om stränder, sevärdheter, mat eller annat trevligt.

17

11 responses to “Mauritius

 1. Sara Ekberg skriver:

  Åhhhhhhhh ~ så underbart 🙌🏻☀️
  Var där januari 2017.
  Jag hade endast haft med mig en bra bok ~ njutit av strand, hav, klimat , miljö & trevliga människor.

 2. Sara skriver:

  Åhhhhhh ~ så underbart , var där januari 2017
  Jag hade haft med mig en bra bok & njutit av strand, klimat, miljö & trevliga människor .
  De får man inte missa 😅

 3. Anne-Li skriver:

  Jag har varit på Mauritius, vi åkte som vi alltid gör på egen hand. Vi köpte flygstol m Tui och bokade lägenhet i Flic n flak. Vi hyrde bil och åkte runt och jag kan säga att när vi åkte hem och hörde stols grannen prata om sina veckor så började vi fundera om vi varit på samma ställe 😂.

  Vill du ha Mauritius som det ultimata paradiset, stanna på resorten. Stränderna är väldigt vackra, men då är Seychellerna ett strå vassare på alla sätt. Jag önskar dig en trevlig helg!

 4. Eva Olsson skriver:

  Hej Jenny 🌹
  Har varit på mauritsius 2 ggr och det ör helt fantastiskt 😍
  Du ska inte bara ligga på resorten utan besöka lite annat på ön. Vi har åkt med katamaran och sett apor och fantastiska vattenfall. Besök ett romdestilleri som heter Rhumeri de Chamarel. Glöm inte seven Colored earths. Helt magiskt ställe hela mauritsius. Snälla och vänliga människor med 😍
  Ha en jättetrevlig resa & njut 😍
  Kram Eva ❤️

 5. Inredningsfrun skriver:

  Sååå avis på dig vännen – men såååå väl värd är du!! Har inga tips tyvärr, men du får tipsa mig när du kommer hem och dricker kaffe på min altan. Puss och kram till dig och dina fina 🌻💋

 6. Pia skriver:

  Hej. Vi var där i december. Båtturer o simma med delfiner är väldigt fantastiskt. Och övrig snorkling.
  Våran nästa långresa går till Maldiverna/Sri Lanka. Har du varit där?

  1. jennysmatblogg skriver:

   Eller hur! <3

 7. Josefin skriver:

  Hej! Min svägerska har bott på Mauritius i flera år. Kom hem nu i julas. Om du önskar tips så kan du få hennes namn på Facebook. Hon ger gärna tips!

  1. Patricia skriver:

   Hej Josefin,
   vi har planer på att resa till Mauritius i vinter. Planerna är en kombinationsresa via tui men vill ändå ha tips 😀 kan jag få din systers namn på fb?

 8. malin skriver:

  Hej. Mauritius är superhärligt. Vi var där med två barn och hyrde egen lägenhet vid stranden i Flic on Flac och sedan i Black River. Min man är journalist och jag fotograf och vi skrev en del resereportage därifrån. Jag tycker inte du skall missa vattenfallen, Seven coloured earth, romdestilleri, finns en hel del från kolonialtiden som är spännande och allt som är världsarven från slavtiden. Sjävklart är dyka med vilda delfiner jättehäftigt med. Ps behöver du ha med fotograf ställer jag gärna upp haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *