Lördagsplanerna

Hej igen,

Då var jag tillbaka efter en timme i mataffären, det tar alltid mycket längre tid att handla på helgerna. Pust, suck och stånk. Att jag inte lär mig att handla under veckorna istället. Då är det ju vanligtvis bara jag och pensionärerna som skruttar omkring. Men nu är jag hemma igen och har precis landat här i soffan bredvid Nomi. Hon spelar in ”Tik Tok” ( tror jag det heter ) och jag ska försöka jobba en timme. Vi får middagsgäster ikväll igen, och vi ska göra något så avancerat som Tacos.
Vem gillar inte tacos liksom ?

En härlig bukett med blommor, som matchar min snyggaste tavla. Ljuvligt.
Jag får alltid så många frågor om den, det är duktiga konstnären Madeline Santiago som målat den.

Ville bara önska er en fortsatt fin lördagskväll,
Kikar förbi er imorgon igen med den obligatoriska Veckomatsedeln.

Tills dess ha de bäst.

1

3 responses to “Lördagsplanerna

 1. Rosa skriver:

  Förstår att du får många frågor om tavlan. Den är fantastiskt fin och blommorna passar ju perfekt till👌
  Ha en fortsatt fin helg i vår solen

 2. Mamma M skriver:

  Har börjat onlinehandla för att slippa lägga så mycket tid i affären. Å då köper jag mindre ’,onödiga’ grejer.

 3. Eva skriver:

  Fint soffbord! Vart har du köpt det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *