Resedrömmar

 Hej där, 

I dag har det bakats hela långa dagen i mitt kök, efterrättspajer, cupcakes och småkakor. Yummi yummi, men det tar sin tid att röja efteråt. Om ni bara visste hur stökigt det kan bli under en mat- & bakfotografering. Men nu är det ordning och reda och jag har landat i tv-soffan innan klockan sju, det hör ju inte till vanligheterna direkt. Bläddrade igenom semester-arkivet 
och kom på att det faktiskt bara är 2 år nu tills jag fyller 40 bast. Woop Woop, då fyller man tant på riktigt. Och det vill jag ju fira med att åka iväg med alla barnen på någon häftig resa. Jag har ju såklart tusen resedrömmar, men har svårt att bestämma mig för vad jag vill göra.


Helst paradisstränder, det gör ju inte alls ont om den är lika vacker som denna på Bahamas! Hur nice?
Men jag skulle vilja kombinera den med något mer, som typ safari. Vildmarkssafari kan vara bland det coolaste jag upplevt.


Tidigt i ottan går man upp eller så åker man ut precis innan skymning.
Vi såg så mycket vackra djur, helt magiskt.


Å andra tanken så behöver det inte vara en solsemester, för vår resa till Island var minst lika fantastisk som den vi var på i Karibien ( just de jag, man kanske ska åka på en kryssning ? )

Ja ni hör ju, jag har inte alls bestämt mig, och det är ju ett tag kvar så jag hinner spara och fundera.

Eventuellt så åker jag iväg på jobbresa nästa månad till ett riktigt drömresmål, men eftersom inget är skrivet än så vet jag inte till hundra om det blir av. Därför inväntar jag bara det innan jag kan berätta mer om det för er.

* * * *

Iallafall nu vill jag ha massor med tips på vart vi skulle kunna åka. Och vart skulle din drömresa gå- och varför?
♡ Berätta ♡

 

 

0
Prenumerera
Notis om

20 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Josefine
5 år sedan

Vi var i Malaysia jag och min man för ett par år sen, på ett par i princip obesökta öar som hette Perhentian Island och Redang Island. Även om vi varit där blir vår drömresa att inom några år åka dit med våra 2 barn som kommit till världen. Magiskt!

jennysmatblogg
Reply to  Josefine
5 år sedan

Å Malaysia, där har jag aldrig varit.
Låter helt drömmigt!!

Frida
5 år sedan

Hawaii alla gånger! Finns allt från det coola amerikanska till det genuina hawaiianska, äventyr i bergen och fantastiska stränder med kristallklart vatten och island-hoppning om man vill uppleva flera olika öar! Åk till Hawaii!

jennysmatblogg
Reply to  Frida
5 år sedan

Jag har funderat på Hawaii flera ggr, det är bara restiden som än så länge fått mig att inte boka.
Bilderna därifrån ser nämligen fantastiska ut.

Sanna
5 år sedan

Mina drömresemål är Sydney ( har redan varit där för länge sedan. Men hade gärna åkt dit med min familj), Japan, Fiji, bila i Italien och Mauritius! Nått av det blir det när jag kan resa igen. Väntar på ett nytt hjärta.

jennysmatblogg
Reply to  Sanna
5 år sedan

Australien har också länge stått på min önskelista.
Men där vill man nog vara ett par månader, för att hinna se så mycket som möjligt.
Nu har vi max 2 veckor på oss.

♡ Stor Kram ♡

Frida
5 år sedan

Jag rekommenderar Israel! Jag jobbade på kibbutz strax utanför Tiberias för 20 år sedan. Tiberias är en mysig liten stad som man lätt tar sig runt till fots. Å så ligger ju Genesarets sjö nästgårds! I Tiberias kan man hyra cyklar och cykla runt sjön. Se bara till att cykla medsols så du slipper cykla i uppförsbacke hela tiden, hihihi! Gillar man vegan-mat så är Tel Aviv ett måste. Jerusalem säger ju sig självt. Glöm inte å boka in ett besök på nån kibbutz heller!

Annika
5 år sedan

Spännande. Jag tror att du ska till Maldiverna på jobb.
Min drömresa är Madagaskar. Har länge velat åka dit men har ingen att åka med 😟

jennysmatblogg
Reply to  Annika
5 år sedan

Maldiverna är en riktig drömresa. Men nej, det är ett nytt land denna gången. Någonstans där jag aldrig varit 🤗

Sophie
5 år sedan

Fast hur har du råd att resa så mycket?
Klart man blir avundsjuk 😬

Carina Vikander
5 år sedan

Åk till Australien / Nya Zeeland, Ta Bali på hemväg
Åker till Hawaii i sommar.

Linnéa
5 år sedan

Det är inte försvarbart att flyga så mycket, inte ens en gång om året. Åk på en häftig tågresa i Europa!

A
5 år sedan

Hej!
Har letat i din blogg och restips och uppleverler på Island, jag och min dotter tänker åka dit i sommar.
Hittade inte så mycket om jag bara letade på just Island, ligger det under någon annan kategori?
Ha de bäst//A

jennysmatblogg
Reply to  A
5 år sedan
Pernilla
5 år sedan

Skulle gärna resa mer men har varken råd eller gillar utsläppen av flygresor. Dock är jag sugen på en tågresa inom Europa, billigare och bättre för miljön.
(Detta är min åsikt, är inte intresserad av mothugg här)
Tack för en härlig blogg med lagom blandning mat, resor och övrigt.

Sanna
Reply to  Pernilla
5 år sedan

Tåga i Europa hade varit jättehäftigt! Hoppas de kommer igång ordentligt snart så det går lättare att bok på samma plats än vad (vad jag vet) är idag!

Annelie
Reply to  Sanna
5 år sedan

Sanna, det finns redan enkla möjligheter till att boka interrail, t ex via:
https://www.resia.se/tagresor
Soliga hälsningar Annelie

Nenne
5 år sedan

Jag önskar jag kan åka tillbaka till Australien någon mer gång i livet. Var där för…16 år sen. Sen mellanstadiet har jag brevväxlat (numera snapchat och messenger) med en tjej där. Vi har följts åt i livet och nu är det 35år vi ”känt” varandra.
Vi åkte runt utanför Melbourne, bl a Great ocean road som var en helt magnifik upplevelse! Bodde på mindre ställen utmed vägen och gjorde resan på tre dagar. Stannade till utmed Shipwreck coast och kollade surf-livet på andra ställen.
Kan verkligen rekommendera detta!

5 år sedan

Jag skulle vilja åka till Cook öarna. Har en vännina vars pappa är tandläkare och han har rest väldigt mycket. Det han på ålderns höst sa var det finaste han sett var Cook öarna så det ör klart man blir nyfiken ☺️

Anna A
5 år sedan

Afrika! Ta zambia och botswana. Livingstone i zambia för victoriafallet… devilspool och rivver rafting. Och walking safari. Sen botswana… vackra hotell och miljö 😍

Nästa inlägg

OSTIG TORSK MED FÄRGGLAD PAPRIKA

20
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x