Idag bjuds det på torskrygg.
Smaklig spis,
Det här behöver du:
4 bitar torskrygg
chiliflakes
salt
1/2 röd paprika
1/2 grön paprika
1/2 gul paprika
2 dl vispgrädde
200 gram mjukost (valfri smak )
2 dl riven goudaost
Gör så här:
Ställ ugnen på 180 grader.
Lägg den tinade torskryggen i en ugnsfast form. Hacka över paprikan, strö över fisken och peppra lite med chiliflakes & salta.
Rör ihop mjukost och grädde och vänd över. Riv över goudaosten och ställ in i mitten av ugnen cirka 18-20 minuter.
Klart att serveras med ris eller pressad potatis.
Ni frågar alltid var detta fina porslinet kommer ifrån.
Det är från ”Gerbera” och jag ääääälskar det.
Vilken smak på mjukosten hade du?
Tror att lite salt skulle göra susen
Mjukost på tub?
Ja eller i ask 🙂
Kan man använda färskost tror du?
Vad hade du för smak på mjukosten?
Vilken smak rekommenderar du till fisken ? Vad har du använt för sorter?
Ingefära är god & den med gräslök 🙂
supergott!