OSTIG TORSK MED FÄRGGLAD PAPRIKA

Idag bjuds det på torskrygg.
Smaklig spis,

 

 

 Det här behöver du:
4 bitar torskrygg
chiliflakes
salt
1/2 röd paprika
1/2 grön paprika
1/2 gul paprika
2 dl vispgrädde
200 gram mjukost (valfri smak )
2 dl riven goudaost

Gör så här:
Ställ ugnen på 180 grader.
Lägg den tinade torskryggen i en ugnsfast form. Hacka över paprikan, strö över fisken och peppra lite med chiliflakes & salta.
Rör ihop mjukost och grädde och vänd över. Riv över goudaosten och ställ in i mitten av ugnen cirka 18-20 minuter.
Klart att serveras med ris eller pressad potatis.


Ni frågar alltid var detta fina porslinet kommer ifrån.
Det är från ”Gerbera” och jag ääääälskar det.

 

 

0
Prenumerera
Notis om
9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Charlotte
2 år sedan

Vilken smak på mjukosten hade du?

Anette
2 år sedan

Tror att lite salt skulle göra susen

Josefin
2 år sedan

Mjukost på tub?

jennysmatblogg
Reply to  Josefin
2 år sedan

Ja eller i ask 🙂

Annika Eriksson
Reply to  jennysmatblogg
1 månad sedan

Kan man använda färskost tror du?

Josefine
1 år sedan

Vad hade du för smak på mjukosten?

Pernilla
1 år sedan

Vilken smak rekommenderar du till fisken ? Vad har du använt för sorter?

jennysmatblogg
Reply to  Pernilla
1 år sedan

Ingefära är god & den med gräslök 🙂

Johanna
1 år sedan

supergott!

Nästa inlägg

TRYFFELSALAMIPIZZOR

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x