Bong Touch Of Taste

REKLAMSAMARBETE MED TOUCH OF TASTE

 

Välkommen Torsdag,

Hoppas ni också fått en fin start på dagen! Jag och Charlie startade dagen med en tidig morgonpromenad och sedan blev det kaffe & frukost när vi var tillbaka. Men nu tänkte jag inte skriva om min frukost utan om den goda köttfärssåsen jag gjorde igår. Som ni vet så använder jag matlagningsfonder i alla mina grytor, såser och röror. Jag tycker det är mycket enklare och smidigare än att jobba med buljongtärningar. Jag tycker om när man slipper kladd, disk och sen är det väldigt enkelt att dosera. Jag väljer ”Touch of Taste” för att de har hög kvalité och har riktigt fin smak på sina fonder.

    

 

Touch of Taste har även en fantastiskt bra receptbank på sin hemsida, så gå in och sök HÄR så kan du få tips på goda recept till just din favoritfond.  De har ju dessutom hur många olika fonder som helst, så det är lätt att variera sig. Kycklingfond, Kalvfond, Köttfond, Hummerfond, Fiskfond, Grönsaksfond. Här finns det fonder för alla smaker. Brynt scharlottenslökfonden är suverän för de som vill ha löksmak i maten, men har barn som är livrädda för att hitta lökbitar.
Tipselitips.

 

 


Till min köttfärssås vill jag ha mustig smak och då väljer jag även till oxfonden. Behöver liksom inte krydda med så mycket mer, för denna tar fram smakerna så fint. 

 

 

Det här har jag i min köttfärsås
smör
1/2 finhackad gul lök
500 gram nötfärs
1 msk tomatpure
1 förpackning med finhackade tomater
1 dl vatten
1 1/2 msk Touch of Taste oxfond
salt & peppar

Gör så här: 
Hetta upp en stekpanna med smör och fräs den hackade löken glansig.
Vänd ner köttfärsen och stek den klar, vänd ner tomatpure och rör tills allt blandat sig. Vänd då ner tomatkross och vatten och låt alls sjuda ihop i 10-15 minuter. Till sist smakar du av hela gryta med oxfonden, en nypa salt & ett par drag med pepparkvarnen.
Klart att servera med en god sallad.

 

 


Barnsligt enkelt och gott! 

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Blåbärspaj med flagad mandel

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x