Hemmaspa för ansiktet

REKLAMSAMARBETE MED MAYBEAUTY

 

Hej på er, 
Nu närmar sig den riktiga våren med stormsteg. Och jag vet inte hur det är med era skönhetsrutiner, men nu när det närmar sig soligare tider är det lite extra roligt att ta hand om sig. Och min hy blir rätt trött av den torra vinterluften. Så jag försöker skämma bort den med lite extra produkter. Därför kommer mina bästa skönhetsknep här.

En tre-i-ett behandling. Alla produkter kan användas var och en för sig.
Men är grymma att använda alla tre under behandlingen.

 

Vi startar med Face Gel.
Den finns i en så smidig liten förpackning som man lätt kan ta med den i necessären. Själva gelén är ljusrosa i färgen, och doftar väldigt gott.

Hur använder man då Face Gel ?
Jo, man masserar in gelen i ansiktet, och man märker med en gång hur de döda hudcellerna & orenheterna lossnar. De smular liksom ihop sig, när man masserat in gelen i hela ansikten så sköljer man bort den med ljummet vatten. Och huden känns grymt ren & fräsch efteråt.

Det är en liten behändig förpackning, som är smidig att förvara i necessären.
Och själva gelén är lite ljusrosa i färgen, och doftar väldigt gott.

Sedan har vi Face Mask :
Perfekt för oss som aldrig kommer iväg på SPA,
Jag lyxar gärna till det och har ett eget litet hemmaspa när jag har en stund över. Ni har säkert sett dessa svarta masker överallt på Instagram, och jag tycker de är lika bra som alla säger.

Låt masken stelna i cirka 30 minuter, innan du peelar av masken. Jag har lärt mig hur man kan snabba på processen om man har bråttom. ( Blås med en ljummen hårblås över ansiktet, så är masken klar på ett kick )

När den svarta ansiktsmasken har torkat så ska den ju bort.
Första gången tyckte jag att det kändes lite, fast ju fler gånger jag provat den desto mindre tycker jag den känns.
Jag gillar att man märker skillnaden med en gång, och att det är så behändigt att kunna ha lite spa så här hemma.
Vardagslyx!


Jag sköljer med ljummet vatten efter behandling och lägger på en lugnande lermask. Nämligen ”Pore Mask”
Har jag 20 minuter extra på morgonen så lägger jag gärna denna ler-mask innan jag sminkar mig på morgonen också. Den får porerna att minska och hyn blir babblen. Alla produkter här kan användas var och en för sig , eller så här i en följd.

Pore mask är en ansiktsmask som suger ut talg, döda hudceller, den stänger porerna och gör dem mindre. Jag gillar att man får ett synligt resultat med en gång.

Hur gör man då? 
Jo, applicera ut Pore masken i ansiktet, låt den stelna i 15-20 min och skölj sedan av med ljummet vatten. Denna masken använder jag ofta, gärna innan det är dags för fotograferingar eller man vill känna sig lite extra fin. Jag tycker sminket sitter snyggare när man börjar dagen med denna. 15-20 minuter är precis lagom tid för att landa med en kopp kaffe i soffan.

När jag sköljt bort lermasken så smörjer in mig med en mild dag- eller nattkräm. 
Len och rosig som en nyponros.

Med rabattkoden ”Jennypaket” får du hela 30 % på denna combon.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL ERBJUDANDET 

* * * * * * *

 

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

FRASIGA BAKELSER MED BANAN & NUTELLA

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x