FRASIGA BAKELSER MED BANAN & NUTELLA

Detta kanske är världens enklaste efterrätt.
Och så himla goda dessutom. Perfekt att slänga ihop om du får oväntat besök. 

Till 4 portioner behöver du: 
4 smördegsplattor
1 banan
1/2 dl nutella

Garnering: florsocker

Gör så här:
Kavla ut smördegen något. Skär banan på längden i fyra delar.


Bred över rumsvarm nutella. Vik smördegen på längden, och tryck ihop kanterna med gaffel.
Pensla med vatten och skjuts in i ugnen i 10 minuter på 225 grader, tills de blir perfekt gyllene.

Pudra över rikligt med florsocker och servera genast.
Gärna med vispad grädde eller vaniljglass.
Mmmm… 

2

2 responses to “FRASIGA BAKELSER MED BANAN & NUTELLA

  1. Jennifer skriver:

    Hej! Jag undrar om bananbakelserna med nutella om man kan göra de på kvällen och sen äta de dagen efter ? Är de lika goda då ?

    Mvh
    Jennifer

    1. jennysmatblogg skriver:

      Jag tycker de är godast precis innan servering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *