Instagram

Godmorgon,

Hoppas er fredag har startat fint. Vad roligt att hallongrottspajen blev en klickraket på Facebook. Kul att ni gillade den, den var dessutom både enkel att göra och god. Men idag har jag inte tid att baka, så här kommer ett tidsinställt inlägg.
Jag vart uppe tidigt idag, och är nu på väg till Polen.  För er som vill följa med på resan bakom kulisserna så finns jag på Instagram. Där kommer jag uppdatera Instastory extra flitigt ( Det är allts den runda ringen kring min profilbild där)

Jag heter @jennysmatblogg även där

Annars kommer jag kika förbi er så fort jag är på plats på mitt hotell, eller har ett bra internet.

Trevlig fredag tills dess.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emilia
5 år sedan

Hur ser du på klimathotet? Eftersom du reser väldigt mycket tänkte jag. Vet att du har åkt på bilsemester också, vilket såklart är bättre, men avgaserna från bilen skadar ju också miljön. Gör du något för att ”kompensera”?

Är väl lika bra att påpeka att jag inte menar något illa, utan är bara nyfiken.

Anonym
5 år sedan

Gör du själv något för att kompensera? (Nu förutsätter jag att du inte äter enbart egenodlat samt åker häst och vagn till jobbet.) Är bara nyfiken!

Emilia
5 år sedan

Anonym, var din kommentar riktad till mig? Förstod att jag skulle bli påhoppad, det blir man alltid när man nämner miljön.. Jag kan inte kompensera för flygresor då jag inte flyger. Ska jag resa så åker jag tåg, åker jag bil så går den på el. Jag är även vegan och gör allt jag kan för att vara snäll mot vår planet. Som jag sa så var jag bara nyfiken eftersom Jenny reser väldigt mycket. Alla gör som dom vill. Jag frågade bara, och det tycker jag att man ska få göra utan att såna som du ska lägga sig i.

annika
5 år sedan

💖

Nästa inlägg

HALLONGROTTSPAJ

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x