Goder morgon

Goder morgon gott folk,

Hoppas ni fått en fin start på dagen! 6:e februari säger almanackan och kolla in denna utsikten, jag tröttnar aldrig. Sen gillar jag verkligen snö och vinter, så februari är en riktigt härlig månad tycker jag. (Så länge det är minusgrader och snö.) I går kom Nomi en dag extra till mig, hon ville ha tjejkväll med mamma. Så vi badade i spabadet, lagade middag och kollade på film. En mysigare tisdag med andra ord. Nu är hon i skolan, och jag ska sätta igång att jobba.

Ville bara kika förbi er först och önska en riktigt fin onsdag.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ulle
5 år sedan

Ska ni åka nånstans på sportlovet? O isåfall vart?
Kram

jennysmatblogg
Reply to  Ulle
5 år sedan

Barnen är hos Jonathan på sportlovet. Så jag jobbar som vanligt.
Har en jobbresa inplanerad där. Men skriver mer när det närmar sig.

Gülay
5 år sedan

Oj det var snabbt svar där:) Inte likt Jenny…
Så mycket snö ni har,här i Halland där jag bor är snön borta.

Nästa inlägg

PANKOPANERAD RÖDSPÄTTA

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x