PANKOPANERAD RÖDSPÄTTA


Äter ni mycket fisk? Jag tycker det är så gott! 


Rödspätta är en favorit.
För att variera mig denna gången så provade jag att pankopanera spättan. Och så himla gott det blev.
Det tycker jag ni ska prova nästa gång.

Till paneringen:
1 dl vetemjöl
2 vispade ägg
1 dl panko

Gör så här:
Doppa ner filéerna ( bägge sidor)  i först mjöl, sedan ägg och sist panko.
Stek fileerna i rikligt med smör.

Remouladsås :
2 dl crème fraiche
3 msk majonnäs
 4 msk bostongurka
1/2 msk torkad dill
salt & peppar

Gör så här: 
Rör ihop alla ingredienser och låt stå kallt fram till servering.

1

2 responses to “PANKOPANERAD RÖDSPÄTTA

  1. Sara Boman skriver:

    Gillar också fisk men tyvärr är väl inte de yngre förmågorna lika förtjusta. Men här om dagen sa yngsta dottern -”mamma, jag börjar få en vuxen smak! Jag kanske gillar lax nu”. Och då måste man ju passa på!!!! 😂 Så därför blev det lax här hemma igår!!!! (Och nej vuxensmaken var inte på plats än…) ☺️

    1. jennysmatblogg skriver:

      Haha, så söt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *