Mitt blåa sovrum

Godmorgon,

Ni ville ju se lite mer bilder hemifrån. Så det får bli lite bilder under tiden jag planerar och vill få klart allting. I sovrummet vill jag ha en större grå matta under sängen, ska börja kika på det. De röda julgardinerna bytte jag ut i går mot dessa gråa i sammet. Den söta robotlampan i vänster fönster fick jag av Melvin när jag fyllde år, lyser jättefint på kvällen. Ovanför sängen har jag kikat på en snygg mörk ”trätavla”, men jag avvaktar lite och försöker bo in mig. 


Låt er inte luras av de här söta ögonen, för hon är just nu ett litet monster.
Kan det vara någon trotsålder de går igenom nu runt året?

Allt som hon hittar vill hon bita i, eller hellre bara bära runt på.
Skor, handskar, kepsar, glasögon Nomis leksaker och pennor.

Trivs himla bra med denna mörka färgen på väggarna.
Funderar på att ta hit någon som kan hjälpa mig med färgskala val till resten av rummen.
Har jag sagt att jag tröttna på alla vita väggar? Haha… det trodde jag inte skulle ske, men efter 10 år med vitt, vitt, vitt så börjar jag längta efter färg och mer jordnära färger. Men nu, dags att jobba av mailen. Sedan ska Fanny och jag till hundgården och låta vovvarna busa av sig i snön.

Hej på ett tag, 

0
Prenumerera
Notis om

15 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
maria
5 år sedan

Vilken fin färg! 😍 verkligen rogivande med lite dovare färger i sovrum (säger hon som precis inredde hela sitt hem i vitt…) Men iallafall, hade nog satsat på lite ljusare färger i resten av rummet, t.ex. på textilier. Kanske lite mindre speglar i olika varianter och ramar som kan fungera som dekoration och samtidigt fånga upp ljuset från fönstren ☺️ Sen tycker jag att det är jättefint med lampor i fönster, som kan fungera lite som dekoration. Tillsammans med Melwins söta present så kan det nog bli jättebra 😍😍

Förlåt, nu blev det väldigt mycket text här…

jennysmatblogg
Reply to  maria
5 år sedan

Tack för tips <3

Eva
5 år sedan

Det blir så mycket mer ombonat och mysig känsla med lite färg. Inte färgglatt men med jordfärger. Har aldrig varit vit av mig utan brun/beige/grå är jag.
Mys mys mys😍

Annika
5 år sedan

Våran hund på 10 månader är lika. 1års trots. Kram

Charlotte
5 år sedan

Så fin färg 👌 Blir verkligen ombonat 😃 Så kul att se din inredningsstil, visa gärna mer 👍

Siw
5 år sedan

Såå fina färger på påslakanen var har du köpt dom?

jennysmatblogg
Reply to  Siw
5 år sedan

På Ikea ❤️

Emma
5 år sedan

Jo tack, min ena hund började sin trotsålder ganska nyligen. Matvägrar gör han också🙄 han är snart 7 månader så han är lite tidig med min andra hund kom det runt 9 mån ålder. Samma sak där med matvägran. Inte lätt att vara tonåring haha men der går över 😉

Michelle
5 år sedan

Målade mitt sovrum mörkblått efter att jag såg en bild på ditt sovrum tidigare! Tyckte att det var så fint och det blev sååå bra! 🙂
Alla hundar jag har haft har också blivit enormt dryga när de är runt 1 år. Tuggar på ALLT! (soffan, dörrkarmar, skor mm..) Försök att hålla ut i några månader 😉 Det kommer att går över! 🙂

Nathalie
5 år sedan

Du kan ha ett par vita sammetsgardiner,en på vardera sidaså blir de lite bryt av det dova =D Superläckert sovrum!

5 år sedan

Hej Jenny, vi älskar också färg! Sitter snart på tåget på väg till möbelmässan i Stockholm för att fylla på med ny inspiration. Vi hjälper dig gärna, du hittar oss på poeinterior. se. Kram Evelina

Sofia
5 år sedan

Vad heter färgen?

Caroline
5 år sedan

Hej Jenny,
Vilken underbar färg på sovrummet.
Är det tapet el färg? Vad hette den?

Med vänlig hälsning, caroline

jennysmatblogg
Reply to  Caroline
5 år sedan

Det är färg, jag vet faktiskt inte vad den heter.

Caroline
3 år sedan

Åh så fint!
Vart köpte du den blåa färgen till sovrummet och vad hette den?

Nästa inlägg

Sesamkyckling med stompad potatis

15
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x