Sesamkyckling med stompad potatis

Gokväll, 

Vissa dagar kan jag bli så sjuuukt sugen på potatismos. Hemmagjort stompat sådant med en rejäl klick smör, en skvätt grädde & så riven muskotnöt + lite salt. Idag var precis en sådan dag, och till detta magnifika mos stekte jag upp kyckling & brysselkål.
Japp, min stora kylskåpsrensning blev ju nästan en festmåltid, värdig en prins eller prinsessa.

Kycklingen stekte jag upp kryddad med sesamfrön + chiliflakes.
Brysselkålen fräste jag i smör & olivolja + flingsalt.
Yummi yummi.

1

One response to “Sesamkyckling med stompad potatis

  1. Tobbe skriver:

    Jag föredrar mitt potatismos vispat. Och så vill jag ha lite vitpeppar i också. Men precis som du säger ska det vara mycket smör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *